Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milan, victorie dramatică pe terenul lui Lazio! Gură de oxigen în lupta pentru titlu

Cristian Mihală

Publicat 24/04/2022 la 23:48 GMT+3

AC Milan s-a impus la limită, scor 2-1, în deplasarea de la Lazio. Golul victoriei a fost reuşit în prelungiri, de Tonali.

Il gol della vittoria di Sandro Tonali, Lazio-Milan, Serie A 2021-22, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Deşi nu mai are vreo şansă la Champions League, formaţia lui Sarri a făcut o partidă bună împotriva "diavolului". Gazdele au deschis scorul repede, prin Immobile, Giroud&Co fiind nevoiţi să alerge ulterior după egalare.
Golgheterul lui Napoli a ajuns la 25 de goluri şi în acest sezon (a treia stagiune la rând că reuşeşte aşa ceva). Doar Lewandowski, Messi şi Ronaldo au bifat performanţe similare în top 5 campionate din Europa, din 2016 până în prezent.
Deşi a reuşit să marcheze pentru 1-1, prin golgheterul francez, Strakosha a fost un adevărat înger păzitor pentru poarta lui Lazio, care a fost la un pas să bifeze o remiză care să o ţină în cursa pentru un loc de Europa League, unde concurenţa e acerbă: Roma, Fiorentina şi Atalanta ţintesc şi ele a doua competiţie inter-cluburi din lume. Dar Tonali, din pasa lui Ibrahimovic, a reuşit golul victoriei milaneze, în prelungiri.
În ceea ce o priveşte pe formaţia lui Tonali, rezultatul de azi înseamnă o mare gură de oxigen în lupta la scudetto, după ce în ultimele 3 runde a făcut două egaluri: cu Bologna şi Torino.

Napoli, out din cursa pentru titlu

Napoli a fost învinsă cu 3-2 în deplasare de Empoli după ce conducea cu 2-0 în minutul 80, într-un meci din etapa a 34-a, şi nu mai are practic nicio şansă la titlu în Serie A.
Dries Mertens (minutul 44) şi Lorenzo Insigne (53) au marcat pentru Napoli, iar Liam Henderson (80) şi Andrea Pinamonti (83, 87), pentru Empoli. Cu patru etape rămase, Napoli, ocupanta locului 3, este la 7 puncte de liderul AC Milan şi la 5 de Inter. Nerazzurrii au şi un meci mai puţin disputat.
Au mai rămas de jucat:
Inter
  • Bologna - restanţă (deplasare)
  • Udinese - deplasare
  • Empoli - acasă
  • Cagliari - deplasare
  • Sampdoria - acasă
Milan
  • Fiorentina (acasă)
  • Verona (deplasare)
  • Atalanta (acasă)
  • Sassuolo (deplasare)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo