Real Madrid este visul multor fotbaliști, iar unii dintre ei nu se feresc să afirme public acest lucru, chiar dacă sunt legați de alte cluburi importante ale Europei. Este și cazul lui Sergej Milonkovic-Savic, mijlocașul lui Lazio, care a declarat pentru un post de televiziue din țara natală că visul său este să îmbrace tricoul madrilenilor.
"Visez să joc la Real Madrid încă de mic. Acesta este cel mai mare obiectiv al carierei mele și voi face tot posibilul pentru a-l atinge.", a spus Milinkovic-Savic pentru postul sârbesc Nova TV.
Înaintea sezonului trecut, presa internațională a scris despre interesul Realului pentru internaționalul sârb de 25 de ani, dar Lazio a reușit în cele din urmă să-și păstreze fotbalistul. De asemenea, mai multe cluburi importante din Premier League l-au avut în atenție pe mijlocașul "biacoceleștilor".
Serie A
PSG și-a găsit noul lider în Italia! Milinkovic-Savic vrea titlul cu Lazio și un transfer la Paris
20/03/2020 LA 15:38
https://i.eurosport.com/2019/12/22/2741554.jpg

Lazio cere 100 de milioane de € în schimbul lui Milnkovic-Savic

Milinkovic-Savic a crescut la FK Vojvodina Novi Sad, iar în 2014 a fost cumpărat de Genk pentru un milion de €. După numai un an în Belgia, sârbul a făcut pasul spre Seria A, ajungând la Lazio în schimbul a 18 milioane de €. De atunci, mijlocașul a progresat constant, ajungând unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei din capitala Italiei, contribuind esențial la rezultatele bune din ultimii ani.
Contractul său cu Lazio expiră în vara anului 2024, iar prețul fixat de oficialii italienilor pentru el este de 100 de milioane de €. Suma este totuși una extrem de mare și este greu de crezut că vreun club o va achita, mai ales în contextul actual, când bugetele marilor echipe au fost serios afectate de pandemia de Covid-19.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM 8 ORE
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 13 ORE