Pozele postate alături de prietena sa, pe rețelele de socializare, "nu erau adecvate" pentru un fotbalist care evoluează la formația din campionatul Portugaliei.
Crescut la academia celor de la AS Roma, Antonucci a fost transferat sub formă de împrumut la Vitoria Setubal în iarnă, pentru a prinde mai multe minute. Deși sezonul curent din Portugalia încă nu s-a încheiat, atacantul italian va fi nevoit să revină la formația de pe Stadio Olimpico, după ce oficialii lusitani au decis să încheie înțelegerea inițială, valabilă până la finalul stagiunii 2019/2020.
Motivul oficialilor de la Vitoria Setubal este unul extrem de surprinzător. Imaginile postate de Antonucci și prietena sa, Ginevra Lambruschi, pe contul de Instagram au fost considerate de portughezi nepotrivite pentru statutul clubului, chiar dacă jucătorul se afla în timpul liber în ipostazele respective.
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
26/05/2022 LA 08:32

Mirko Antonucci, dat afară de Vitoria Setubal

"Jucătorii celor de la Vitoria Setubal trebuie să se poarte ca atare 24h/zi și să respecte clubul, fanii și reprezentanții săi. Managementul și staff-ul tehnic au ajuns la concluzia că un astfel de comportament al unui jucător împrumutat nu era ce ne doream aici la Vitoria.", a declarat antrenorul Julio Velázquez, antrenorul celor de la Vitoria Setubal.
Antonucci a adunat 10 apariții în tricoul celor de la Vitoria Setubal în stagiunea curentă, în toate competițiile, reușind să înscrie un singur gol. De-a lungul carierei, tânărul atacant a mai fost împrumutat de Roma la Pescara, în Serie B. Antonucci a bifat 7 meciuri și pentru prima echipă a Romei, reușind să ofere un assist. Jucătorul de 21 de ani a evoluat chiar și într-o partidă din UEFA Champions League, în sezonul 2017/2018.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29