Atacantul de 19 ani nu s-a adaptat foarte bine în Premier League și există speculații conform cărora ar putea să se despartă de Everton la finalul anului. Jurnaliștii de la Corriere dello Sport susțin că agentul Mino Raiola se află în negocieri cu AC Milan pentru un transfer al lui Moise Kean pe San Siro, în luna ianuarie.
Conform presei din Italia, AC Milan nu este singura echipă interesată de atacantul de 19 ani. AS Roma, aflată pe locul șase în Serie A, ar putea obține transferul lui Kean în următoarea perioadă de transferuri, lucru la care aspiră și tatăl său.
https://i.eurosport.com/2019/08/04/2649959.jpg
Serie A
Juventus vrea să își rezolve problemele din ofensivă cu un jucător de la PSG
14/04/2021 LA 12:22

"Sper să revină în Italia cât mai repede, poate chiar la Roma!"

Jean, tatăl lui Moise Kean, a declarat că se simte extrem de nemulțumit de plecarea fiului său la Everton. Într-un interviu acordat pentru Centro Suono Sport, acesta a spus că atacantul de 19 ani are nevoie de o revenire în Serie A, cât mai repede posibil:
A fost o greșeală să-mi las băiatul să plece în Premier League pentru că este prea tânăr pentru un asemenea nivel. Nu mi-a plăcut transferul la Everton și nici el nu se simte bine acolo. Sper să revină în Italia cât mai repede, poate chiar la Roma. Cred că Moise trebuia să mai aștepte câțiva ani până să joace în străinătate. Dacă există o posibilitate ca el să se întoarcă în fotbalul italian, ar trebui s-o accepte. Altfel, s-ar putea ca experiența din prezent să-l distrugă.
Moise Kean a bifat numai nouă apariții în actualul sezon din Anglia sub comanda lui Marco Silva, perioadă în care n-a reușit să înscrie vreun gol. Atacantul italian a fost adus pe Goodison Park de la Juventus în această vară, în schimbul a 27,5 milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2019/06/19/2619084.jpg
Kean a început să joace fotbal la academia lui Torino în 2011, iar după patru ani s-a mutat la centrul de copii și juniori al vecinei din oraș, Juventus. A debutat în Serie A în 2016, într-un meci cu Pescara, pentru ca la sfârșitul sezonului să fie împrumutat la Verona. După 19 meciuri și 4 goluri în tricoul lui Hellas, Kean s-a întors la Juventus, în tricoul căreia a bifat 13 apariții și a marcat de șase ori în sezonul precedent. Jucătorul de 19 ani a debutat și pentru naționala Italiei în urmă cu un an, într-un meci amical contra Statelor Unite.
40 de milioane de euro este cota de piață a lui Moise Kean.
Premier League
Everton se poate îmbogăți de pe urma lui Moise Kean! Ce sumă vor cere englezii pentru atacant
19/02/2021 LA 12:41
Premier League
Moise Kean a spart gheața în tricoul lui Everton! Italianul a înscris primul gol, după 22 de meciuri
21/01/2020 LA 20:59