Meciul spectaculos dintre Atalanta și Napoli, scor 4-2, din etapa a 23-a din Serie A, a fost umbrit de un moment horror.

Victor Osimhen, tânărul atacant al formației lui Gennaro Gattuso, a rămas inconștient pe teren, după un duel cu Cristian Romero, fundașul gazdelor.

Serie A
Juventus l-a transferat definitiv pe Weston Mckennie! Câți bani vor plăti torinezii către Schalke 04
ACUM O ORĂ

Scene înspăimântătoare în Atalanta - Napoli! Osimhen și-a pierdut cunoștința pe teren

Deși duelul cu Romero a fost regulamentar, Osimhen s-a dezechilibrat și a căzut rău, lovindu-se cu ceafa de pământ. Nigerianul a rămas inconștient pe gazon, spre disperarea celorlalți jucători.

Echipa medicală a intervenit imediat și l-a transportat pe atacantul lui Napoli la un spital din Bergamo. Din fericire, Osimhen și-a revenit între timp, iar acum se află în stare stabilă.

După meciul de la Bergamo, Napoli a emis un comunicat oficial în care a anunțat că rezulatele testelor efectuate de Osimhen au fost negative, iar nigerianul va rămâne sub supravegherea medicilor până mâine.

"În urma loviturii suferite în timpul meciului Atalanta - Napoli, care a generat un traumatism cranio-cerebral, Victor Osimhen a efectuat o serie de teste, cu rezultate negative. Jucătorul va rămâne la spitalul din Bergamo până mâine, sub observația managerului Raffaele Canonico", se arată în comunicatul emis de Napoli.

Serie A
UN JUCĂTOR DE LA JUVENTUS, INFECTAT CU UN NOU VIRUS - CARE SUNT SIMPTOMELE ACESTUIA
ACUM 2 ORE
Serie A
Buffon a dezvăluit când s-ar putea retrage: ”Asta este data limită!”
ACUM 5 ORE