Meciul spectaculos dintre Atalanta și Napoli, scor 4-2, din etapa a 23-a din Serie A, a fost umbrit de un moment horror.
Victor Osimhen, tânărul atacant al formației lui Gennaro Gattuso, a rămas inconștient pe teren, după un duel cu Cristian Romero, fundașul gazdelor.

Scene înspăimântătoare în Atalanta - Napoli! Osimhen și-a pierdut cunoștința pe teren

Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24
Deși duelul cu Romero a fost regulamentar, Osimhen s-a dezechilibrat și a căzut rău, lovindu-se cu ceafa de pământ. Nigerianul a rămas inconștient pe gazon, spre disperarea celorlalți jucători.
Echipa medicală a intervenit imediat și l-a transportat pe atacantul lui Napoli la un spital din Bergamo. Din fericire, Osimhen și-a revenit între timp, iar acum se află în stare stabilă.
După meciul de la Bergamo, Napoli a emis un comunicat oficial în care a anunțat că rezulatele testelor efectuate de Osimhen au fost negative, iar nigerianul va rămâne sub supravegherea medicilor până mâine.
"În urma loviturii suferite în timpul meciului Atalanta - Napoli, care a generat un traumatism cranio-cerebral, Victor Osimhen a efectuat o serie de teste, cu rezultate negative. Jucătorul va rămâne la spitalul din Bergamo până mâine, sub observația managerului Raffaele Canonico", se arată în comunicatul emis de Napoli.
Serie A
Noul Juventus începe cu Dybala! "La Joya" prelungește până în 2025
05/10/2021 LA 10:49
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
27/09/2021 LA 11:12