Atacantul spaniol, convocat în prezent de la Luis Enrique la națională, a înscris deja 6 goluri pentru Juventus în 8 apariții din actualul sezon.

Morata a avut prestații consistente la toate echipele pentru care a evoluat, iar acest lucru nu înseamnă deloc puțin, având în vedere CV-ul său impresionant. Real Madrid, Atletico și Chelsea sunt cluburile unde ibericul a mai evoluat, punând umărul la cucerirea a 14 trofee.

Serie A
Ibrahimovic lovește din nou! Starul suedez și-a alcătuit echipa ideală. Fantastic ce a ieșit
ACUM 9 ORE

Decizia surprinzătoare a lui Morata: "Vreau să-mi închei cariera la Getafe!"

Întrebat de jurnaliștii spanioli la ce echipă și-ar dori să-și încheie cariera, Morata a oferit un răspuns surprinzător: "La Getafe!".

Motivul? Morata a evoluat timp de un sezon la Getafe (2007/2008), pe vremea când era doar un puști. De acolo, atacantul a fost propulsat la academia lui Real Madrid.

"Mi-ar plăcea să îmbrac tricoul lui Getafe! Nu știu când voi ajunge acolo înainte de retragere, ținând cont că la ora actuală Getafe se află la un nivel la care nu are nevoie de jucători aflați pe finalul carierei.

Dar da, mi-ar plăcea să joc pentru ei. Am o relație foarte bună cu președintele clubului și cu oamenii care se aflau acolo pe vremea când eram junior. Datorită lor sunt jucătorul de astăzi.", a spus Alvaro Morata, citat de Cadena Cope.

Cu siguranță, va mai trece mult timp până când Morata se va gândi în mod serios la retragere. Dublul câștigător de UEFA Champions League, alături de Real Madrid, se pregătește acum pentru meciurile Spaniei cu Olanda (amical, 11 noiembrie), Elveția (Liga Națiunilor, 14 noiembrie) și Germania (Liga Națiunilor, 17 noiembrie).

Serie A
Ce șansă pentru Radu Drăgușin! Va debuta, la 18 ani, pentru Juventus. Ce scrie Gazzetta dello Sport
ACUM 12 ORE
Serie A
Milan a anunțat cât va lipsi Ibrahimovic. Suedezul va absenta într-o perioadă cheie pentru club
ACUM 14 ORE