Radu a fost împrumutat de Inter Milano la Parma până la finalul sezonului, după ce goalkeeper-ul de 22 de ani a pierdut postul de titular la Genoa. Recent, internaționalul român a vorbit despre ultima perioadă petrecută la Genoa și despre viitorul său în Serie A:
"La Genoa a fost vorba despre anumite planuri tactice pe care le-am respectat dintotdeauna. Îmi amintesc când am ajuns prima dată în Italia, la 15 ani. Am venit aici, la Parma, ca să particip la o selecție. Se pare că destinul m-a adus înapoi și sunt fericit!
Am mers la Inter ca să discut cu cei de acolo despre viitorul meu. Nu știam ce să fac, dar a venit telefonul de la Parma și am ales să vin aici. Suntem o mare familie și împreună putem avea rezultate bune.", a spus Radu, la o conferință de presă, citat de Football Italia.
Serie A
Ionuț Radu, aproape de finalul aventurii la Cremonese! Unde va juca portarul român din iarnă
23/11/2022 LA 10:31
În același timp, Ionuț Radu a vorbit și despre calitățile sale și a recunoscut că va munci din greu la antrenamente, pentru a obține postul de titular:
"Calitatea mea este mentalul, la care mai am de lucrat. Totul începe de aici, pentru că aspectul psihologic te ajută să evoluezi la orice altceva. Trebuie să ofer tot ce am mai bun, iar antrenorul va decide dacă voi fi titular.", a mai adăugat Radu.
https://i.eurosport.com/2019/10/06/2690865.jpg

Radu ar putea să revină la Inter

Ionuţ Radu a fost împrumutat la Parma, la finalul lunii ianuarie, după ce românul a fost nemulţumit că nu mai apăra la Genoa, formaţie la care a petrecut ultimul sezon şi jumătate. În primul meci la noua sa echipă, disputat sâmbătă, contra lui Cagliari, Radu a fost doar rezervă.
Potrivit Tuttosport, Antonio Conte, managerul lui Inter, îl monitorizează pe Radu și ia în calcul să îl aducă înapoi la vară pentru a fi rezerva căpitanului Samir Handanovic. Sursa citată susține că există și varianta aducerii unui nou portar, însă totul depinde de evoluțiile lui Radu din acest sezon
Parma a remizat sâmbătă, pe terenul celor de la Cagliari, scor 2-2, în ultimul meci din campionat. Antrenorul Roberto D'Aversa l-a folosit în poartă pe Simone Colombi, cel care nu mai jucase în acest sezon de Serie A . După 22 de etape, formația lui Ionuț Radu se află pe locul 7 în campionatul Italiei, la 7 puncte în spatele locurilor care asigură accesul în UEFA Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Ionuț Radu, printre cei mai buni tineri portari din Europa! Cifrele impresionante ale românului
20/10/2022 LA 11:11
Serie A
Ionuț Radu, cel mai bun de la Cremonese deși a luat 4 goluri de la Napoli! Ce note a primit românul
10/10/2022 LA 10:30