Răzvan Marin a ajuns vara trecută la Cagliari și s-a integrat foarte repede la fotbalul italian. Mijlocașul român a devenit o piesă de bază la formația sardă, iar prestațiile sale au fost lăudate inclusiv de antrenorul său, Leonardo Semplici. În urmă cu o lună, înainte de instalarea lui Mourinho pe banca tehnică, oficialii de pe Olimpico s-au interesat în ce condiții îl pot transfera pe român. Interesul nu e unul nou: capitolinii: l-au mai urmărit pe Marin și în trecut, înaintea transferului la Ajax, din 2019. Cagliari a plătit 10 milioane de euro pentru mijlocașul român și solicită cel puțin 15 milioane de euro pentru a-l vinde.

Mourinho îl vrea neapărat pe Wijnaldum. Șanse mici să îl transfere

Doar că mutarea nu mai este de actualitate, odată cu venirea lui Jose Mourinho. Deși conducerea din Cetatea Eternă i-a prezentat noului antrenor această variantă, el a declinat-o. Potrivit Gazzetta dello Sport, tehnicianul portughez țintește mult mai sus: le-a spus oficialilor să facă tot ce e posibil să îl convingă pe Georginio Wijnaldum, jucător pe care îl vede un element cheie în mecanismul echipei.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 4 ORE
Potrivit sursei citate, reprezentanții Romei l-au contactat pe agentul jucătorului, însă premisele pentru realizarea mutării nu sunt foarte favorabile. Olandezul aproape că a ajuns la un acord cu Barcelona pentru transfer, după ce a refuzat prelungirea contractului la Liverpool. Prezența lui Mourinho e garanția unui proiect serios și a faptului că se dorește performanță, însă formația lui Messi are o cu totul altă anvergură. După ce a câștigat titlul și Champions League, sub comanda lui Klopp, mijlocașul batav visează să facă același lucru în tricoul grupării de pe Camp Nou.
Ca atare, aducerea lui Wijnaldum la Roma e greu de făcut, dar chiar și așa Mourinho nu îl are pe Marin ca pe un plan "B", dorind să aducă la echipă fotbaliști care au confirmat la cel mai înalt nivel.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 6 ORE
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25