După ce a demarat negocierile cu United pentru De Gea, Mourinho vrea să își facă un adevărat "Dream Team" la noua echipă, Roma. Oficialii nu concep să mai rateze Champions League, dar tehnicianul portughez le-a explicat clar că nu poate promite un astfel de obiectiv cu actualul lot.
Marele pariu al lusitanului este, potrivit Deportes Cuatro, Eden Hazard, fotbalist pe care l-a avut sub comandă la Chelsea. Belgianul e încântat de o posibilă colaborare cu Mourinho, chiar dacă asta ar însemna să nu joace în Champions Legue sezonul viitor. Belgianul înțelege că are nevoie de un club și un manager care să îi dea încredere pentru a reveni la nivelul arătat în Premier League, iar Roma pare din acest punct de vedere varianta ideală. Singura problemă e legată de suma de transfer, în contextul în care Perez probabil va dori să își recupereze o bună parte din investiția făcută. Dar, vestea bună pentru ca mutarea să se facă e reprezentată de faptul că Real e încântată să îl vândă.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM 6 ORE

Real Madrid vrea să renunțe la Hazard

Kylian Mbappe este feblețea lui Florentino Perez și toate marile ziare din Vest au anunțat de mai bine de un an și jumătate că președintele celui mai titrat club din lume va face tot posibilul să îl aducă pe francez în capitala Spaniei.
Pandemia a adus cu sine mari probleme financiare chiar și pentru giganții din fotbal, motiv pentru care Real nu a făcut vreun transfer în vara lui 2020. S-a speculat că Perez strânge banii pentru transferul lui Mbappe, dar chiar și așa va fi complicat să facă un efort financiar care să o mulțumească pe PSG. Real Madrid va veni totuși cu o ofertă competitivă pentru vârful din Hexagon, dar doacă va ceda jucători. Hazard e în capul listei pentru a fi vândut, suma obținută în schimbul lui urmând să fie folosită ca parte a cheltuililor alocate transferului lui Mbappe.
Dacă mă întrebați acum despre un manager alături de care mi-ar plăcea să lucrez din nou, acesta este Mourinho. De obicei, nu regret lucruri, dar unul dintre lucrurile de care îmi pare cel mai rău e că nu mai am ocazia să lucrez cu un tehnician precum Mourinho | Eden Hazard, în 2018.

Hazard, o dezamăgire la Real Madrid

Hazard a împlinit deja 30 de ani, iar cariera sa a luat o turnură teribilă după transferul la Real Madrid. Dacă la Chelsea era jucătorul decisiv, la noua formație e o umbră. A marcat doar două goluri din 2019, de când a fost transferat, iar vara acestui an ar putea reprezenta ultima ocazie ca gruparea blanco să își recupereze din investiția enormă, de 100 de milioane de euro.
De vină pentru prestațiile sub așteptări ale atacantului de bandă au fost kilogramele în plus și accidentările repetate, iar fanii au început să își piardă răbdarea. Mai ales că așteptările au fost mari, mulți văzându-l ca pe un înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus.
Hazard a jucat 2391 de minute în ultimele 2 sezoane, în tricoul Realului. Suma investită în transferul său de la Chelsea este colosală în raport cu performanțele sale. În plus, belgianul de 30 de ani a încasat 48 de milioane din salariu, din care trebuie să scadă 10% din ultimul an pentru că a acceptat micșorarea propusă în timpul pandemiei. După aceste calcule, spaniolii au descoperit că Hazard a încasat 39400 de euro pentru fiecare minut pe teren, iar fiecare gol dat de el a avalorat 18,8 milioane de euro.
Vestea și mai proastă pentru madrileni este că Hazard mai are încă 3 ani de contract. Asta înseamnă un salariu de 72 de milioane de euro! Se creează astfel toate premisele pentru ca belgianul să fie cedat, iar Roma pare în prezent principala variantă, deși s-a vorbit și despre o posibilă întoarcere în Premier League.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09