Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mutu alături de Salah și Marcos Alonso în echipa deceniului la Fiorentina!

Ion Alexandru

Actualizat 31/12/2019 la 10:13 GMT+2

Mutu a fost inclus de fanii italieni în echipa ultimului deceniu la Fiorentina. Este echipa la care Mutu a jucat cel mai bine în toată cariera.

AC Fiorentina's Adrian Mutu celebrates after scoring against AS Bari during the Italian Serie A soccer match at Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, 10 January 2010. Fiorentina won 2-1

Credit imagine: EPA

Deși a jucat doar un singur an din această decadă la Fiorentina, Mutu a prins echipa ultimilor 10 ani. Mutu a marcat, în total, 70 de goluri pentru echipa din Florența și este un idol pentru fanii echipei viola.
Mutu are un urmaș la Fiorentina. Puștiul român Eduard Duțu are 18 ani, este fundaș central și a impresionat la primele antrenamente cu echipa mare. Duțu este născut la Roma și ne dă o veste proastă.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo