Cagliari a pierdut la limită pe terenul liderului Inter, scor 0-1, și continuă să aibă emoții uriașe în privința retrogradării. Echipa lui Răzvan Marin se află pe primul loc care duce în Serie B, la 5 puncte în urma lui Torino, formație care are un meci mai puțin disputat.
Cu 8 etape rămase până la finalul stagiunii din Serie A, atmosfera din vestiarul lui Cagliari este extrem de tensionată. Acest lucru s-a văzut inclusiv când Radja Nainggolan, unul dintre cei mai experimentați jucători ai sarzilor, a oferit o declarație acidă:
"Cuiva îi lipsește personalitatea!", a fost afirmația apăsată a lui Nainggolan.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
ACUM 13 ORE

Nainggolan: "Cuiva îi lipsește personalitatea!". Cum a comentat Răzvan Marin

Mijlocașul belgian n-a oferit vreun nume, iar jurnaliștii italieni au încercat să afle despre cine a vorbit jucătorul trecut și pe la Inter. Despre acest subiect a fost întrebat și Răzvan Marin, unul dintre colegii lui Nainggolan din linia mediană a lui Cagliari.
Marin a fost întrebat dacă se simte "atacat" de declarația lui Nainggolan, iar internaționalul român a oferit un răspuns incomplet, spunând că vor discuta în vestiar:
"Cu Radja vorbesc des, chiar și în franceză, o limbă pe care o avem în comun. Are o mare experiență și a jucat la niveluri foarte ridicate. El ne oferă multe sfaturi. Cu siguranță vom vorbi în vestiar.", a spus Răzvan Marin, citat de calciocasteddu.it.
Nu la fel de reținut a fost însă Leonardo Pavoletti, când a fost întrebat despre declarația colegului său. Atacantul de 32 de ani consideră că Nainggolan n-ar fi trebuit să rostească acele cuvinte în public:
"În timpul săptămânii am vorbit despre mai multe lucruri. În anumite privințe, Radja are dreptate, dar cu siguranță acest lucru ar trebui să rămână în vestiar.", a declarat Leonardo Pavoletti.

Răzvan Marin, lăudat în presa italiană după Inter - Cagliari: "A făcut legea!"

Răzvan Marin și Radja Nainggolan au colaborat în linia mediană a lui Cagliari în meciul cu Inter, însă formația sardă n-a reușit să evite înfrângerea.
Evoluția românului a fost lăudată de jurnaliștii italieni:
"Răzvan Marin a făcut legea la mijlocul terenului, a schimbat mereu poziția cu Nainggolan la turnul de control. A făcut și munca de jos, dar prezența sa în centrul terenului a fost esențială", a notat tuttomercatoweb.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
IERI LA 05:34
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24