Într-un interviu pentru presa italiană, mijlocașul de 32 de ani a vrut să explice exact de ce a afirmat că nu ar juca niciodată pentru formația din Piemont.
"Nu am nimic împotriva lui Juventus, e un mit. Nu voi merge niciodată acolo pentru că îmi plac provocările, nu vreau să fiu niciodată în cea mai puternică echioă. Cel mai bun lucru în opinia mea e să iei o echipă și să o aduci în top", a spus Nainggolan, potrivit Corriere dello Sport.

Nainggolan, impresionat de Antonio Conte

Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Radja a avut ocazia să evolueze doar un sezon la Inter, iar acum pare încântat de perspectiva colaborării cu Antonio Conte, tehnician care a dat o altă dimensiune jocului nerazzurrilor.
"Mi-ar fi plăcut să lucrez cu el, iubesc oamenii care vorbesc clar și care îți spun în față ceea ce gândesc. Conte a fost mereu transparent și din acest punct de vedere l-am apreciat mereu", a mai spus belgianul.
Întrebat care e fotbalistul care l-a impresionat cel mai tare, belgianul l-a nominalizat pe Clarence Seedorf, fotbalist care a câștigat Champions League cu trei formații diferite: Ajax, Real Madrid și AC Milan.
"Am jucat cu sau împotriva a mulți fotbaliști grozavi. Seedorf m-a impresionat mereu, dar sunt și alți fotbaliști mari, Messi, Ronaldo. Sunt jucători care pot face diferența în fața oricărei formații", a conchis belgianul.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46