Antonio Conte vrea să reîmprospăteze lotul lui Inter în această iarnă, pentru a lupta cu șanse reale pentru Scudetto. După ce Christian Eriksen a fost pus deja pe lista de transferuri, presa din Italia anunță că și Radja Nainggolan va părăsi echipa de pe Meazza.

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano anunță că Nainggolan va fi împrumutat pentru returul acestei stagiuni la Cagliari, formație la care belgianul a mai evoluat tot sub formă de împrumut și pe întreg parcursul sezonului trecut. Contractul mijlocașului de 32 de ani cu Inter va expira în 2022 și sunt șanse ca mutarea sa la Cagliari să se definitiveze în vara viitoare.

Serie A
AC Milan, eșec usturător în fața Atalantei! Inter a ratat șansa să urce pe locul 1 în Serie A
23/01/2021 LA 21:06

Nainggolan, împrumutat de Inter la Cagliari până la finalul sezonului

Antrenorul lui Cagliari, Eusebio Di Francesco, a fost cel care a insitat pentru aducerea lui Nainggolan în Sardinia, cei doi colabărând foarte bine în trecut la AS Roma.

Nainggolan a jucat doar 45 de minute în acest sezon, el fiind introdus pe final în 4 partide din Serie A și într-una de Champions League. Belgianul a fost accidentat la începutul sezonului și s-a confruntat și cu serioase probleme personale, astfel că Antonio Conte nu s-a bazat pe el prea mult.

https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Premier League
Eriksen, propus de Inter unei forțe din Premier League! "Nerazzurrii" vor un jucător la schimb
20/01/2021 LA 17:51
Serie A
Andrea Pirlo, discurs dur după "Derby D'Italia"! Ce le-a reproșat tehnicianul jucătorilor săi
18/01/2021 LA 11:10