Antonio Conte vrea să reîmprospăteze lotul lui Inter în această iarnă, pentru a lupta cu șanse reale pentru Scudetto. După ce Christian Eriksen a fost pus deja pe lista de transferuri, presa din Italia anunță că și Radja Nainggolan va părăsi echipa de pe Meazza.
Celebrul jurnalist Fabrizio Romano anunță că Nainggolan va fi împrumutat pentru returul acestei stagiuni la Cagliari, formație la care belgianul a mai evoluat tot sub formă de împrumut și pe întreg parcursul sezonului trecut. Contractul mijlocașului de 32 de ani cu Inter va expira în 2022 și sunt șanse ca mutarea sa la Cagliari să se definitiveze în vara viitoare.
Serie A
Milan nu-i prelungește contractul, dar Tătărușanu și-a găsit deja echipă în Serie A
19/11/2022 LA 06:29

Nainggolan, împrumutat de Inter la Cagliari până la finalul sezonului

Antrenorul lui Cagliari, Eusebio Di Francesco, a fost cel care a insitat pentru aducerea lui Nainggolan în Sardinia, cei doi colabărând foarte bine în trecut la AS Roma.
Nainggolan a jucat doar 45 de minute în acest sezon, el fiind introdus pe final în 4 partide din Serie A și într-una de Champions League. Belgianul a fost accidentat la începutul sezonului și s-a confruntat și cu serioase probleme personale, astfel că Antonio Conte nu s-a bazat pe el prea mult.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Serie A
Juventus a câștigat derby-ul cu Inter și a ajuns la patru victorii consecutive în Serie A
06/11/2022 LA 21:45
Serie A
#VOCE Duminica, pierzi sau câștigi un “anticipo”
06/11/2022 LA 07:50