În comunicatul prezentat pe site-ul oficial al clubului, Napoli confirmă finalizarea negocierilor alături de municipalitatea napoletană, în cursul zilei de joi.
SSC Napoli și Municipalitatea Napoli au semnat, în ziua de joi, un acord valabil pentru următorii cinci ani în ceea ce privește folosirea stadionului San Paolo.
Acordul, ce include o opțiune de prelungire pentru o perioadă de încă cinci ani, a fost semnat de președintele SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis și directorul Departamentului de Facilități Sportive a Municipalității Napoli, Gerarda Vaccaro, în prezența primarului orașului Napoli, Luigi De Magistris, a secretarului general, doamna Patrizia Magnoni și directorul general al Municipalității, Attilio Auricchio.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
De asemenea, la acest eveniment au mai fost prezenți vicepreședintele Edoardo De Laurentiis, directorul executiv al clubului SSC Napoli, Andrea Chiavelli, dar și președintele Departamentului de Operațiuni și Marketing, Alessandro Formisano.
Atât Municipalitatea, cât și orașul Napoli au exprimat satisfacția finalizării negocierilor și au ținut să sublinieze importanța muncii ample depuse în ultimii ani pentru realizarea acestui acord.
Pe parcursul acestei veri, stadionul San Paolo, cu o capacitate de 54,726 de locuri, a trecut printr-un important proces de renovare pentru găzduirea Universiadei de la Napoli, competiție organizată în perioada 3 iulie-14 iulie 2019, prin instalarea unor noi scaune, o pistă de atletism de culoare albastră, ecrane video și lumini reflectoare.
Serie A
Juventus - Napoli 1-1 | Torinezii pierd teren în lupta pentru un loc de Champions League
06/01/2022 LA 21:51
Premier League
Romelu Lukaku, penalizat de Chelsea cu cea mai mare amendă din istoria clubului
04/01/2022 LA 13:16