Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Napoli a semnat un nou acord cu primăria orașului pentru folosirea stadionului San Paolo

Adrian Roman

Actualizat 18/10/2019 la 15:47 GMT+3

SSC Napoli, vicecampioana în exercițiu a Serie A, a semnat un nou acord alături de primăria orașului Napoli privind folosirea stadionului San Paolo pentru următorii cinci ani, cu o opțiune de prelungire a înțelegerii pentru încă cinci.

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

În comunicatul prezentat pe site-ul oficial al clubului, Napoli confirmă finalizarea negocierilor alături de municipalitatea napoletană, în cursul zilei de joi.
SSC Napoli și Municipalitatea Napoli au semnat, în ziua de joi, un acord valabil pentru următorii cinci ani în ceea ce privește folosirea stadionului San Paolo.
Acordul, ce include o opțiune de prelungire pentru o perioadă de încă cinci ani, a fost semnat de președintele SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis și directorul Departamentului de Facilități Sportive a Municipalității Napoli, Gerarda Vaccaro, în prezența primarului orașului Napoli, Luigi De Magistris, a secretarului general, doamna Patrizia Magnoni și directorul general al Municipalității, Attilio Auricchio.
De asemenea, la acest eveniment au mai fost prezenți vicepreședintele Edoardo De Laurentiis, directorul executiv al clubului SSC Napoli, Andrea Chiavelli, dar și președintele Departamentului de Operațiuni și Marketing, Alessandro Formisano.
Atât Municipalitatea, cât și orașul Napoli au exprimat satisfacția finalizării negocierilor și au ținut să sublinieze importanța muncii ample depuse în ultimii ani pentru realizarea acestui acord.
Pe parcursul acestei veri, stadionul San Paolo, cu o capacitate de 54,726 de locuri, a trecut printr-un important proces de renovare pentru găzduirea Universiadei de la Napoli, competiție organizată în perioada 3 iulie-14 iulie 2019, prin instalarea unor noi scaune, o pistă de atletism de culoare albastră, ecrane video și lumini reflectoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo