Conform jurnaliștilor de la Gazetta dello Sport, transferul lui Victor Osimhen pe San Paolo e doar o chestiune de timp. Cele două cluburi par a se fi înțeles asupra sumei de 60 de milioane de € (50 de milioane transferul + 10 milioane bonusuri), iar jucătorul și-a dat și el acordul pentru a se trasfera în Serie A.
Singurul obstacol care ar mai putea sta în calea tranzacției sunt impressarii nigerianului, care se pare că solicită o sumă prea mare drept comision. Totuși, directorul sportiv al grupării italiene, Cristiano Giuntoli, a dat asigurări că trasferul se va face joi, până atunci urmând a fi perfectate toate detaliile contractuale.
Gennaro Gattuso își dorește foarte mult aducerea unui atacant pe San Paolo pentru a se întări în compartimentul ofensiv pentru sezonul viitor, când gruparea napoletană își propune să atace din noul locurile care duc în Champions League. În acest sezon, Napoli a suferit destul de mult în atac, doar Milanul având mai puține goluri marcate dintre primele 8 formații din clasament.
Scottish Premiership
Ianis Hagi are un nou antrenor! Cine i-a luat locul lui Gerrard la Rangers
18/11/2021 LA 17:17

Osimhen a impresionat la Lille

Nigerianul a fost trasferat de Lille de la Charleroi în vara anului trecut pentru 15 miliane de € și a avut un sezon excelent în Ligue 1, marcând 18 goluri și dând 6 pase decisive în cele 38 de apariții în toate competițiile.
Dacă trasferul lui Osimhen se va perfecta în cele din urmă în condițiile date, acesta ar deveni cel mai scump jucător din toată istoria grupării napoletane. Acesta l-ar depăși în clasament pe mexicanul Hirving Lozano, pe care Napoli a plătit vara trecută 50 de milioane de € celor de la PSV Eindhoven. Lozano nu s-a adaptat foarte bine la rigorile fotbalului italian, reușind numai 4 goluri în 22 de apariții în această stagiune.
Pe lângă potențialul fantastic pe care l-a arătat nigerianul, eventuala mutare a sa la Napoli ar aduce un echilibru în ceea ce privește media de vârstă din atacul lui Gattuso. Cu excepția lui Lozzano (24 de ani) și Milik (26 de ani), toți ceilalți atacanți din lotul echipei au trecut de prima tinerețe: Insigne (29 de ani), Callejon (33 de ani), Mertens (33 de ani) și Llorente (35 de ani).
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835007.jpg

Câștigarea Cupei a salvat sezonul pentru Napoli

Napoli a câștigat în acest sezon Cupa Italiei după ce a învins-o pe Juventus în finală și este momentan pe locul 6 în Serie A. De asemenea, echipa este încă implicată în Champions League, acolo unde are de disputat returul cu FC Barcelona, meci care se va desfășura în luna august pe Camp Nou, după ce în tur a fost 1-1 în Italia. Dacă va trece de catalani, trupa lui Gattuso va da piept cel mai probabil cu Bayern Munchen, care are de îndeplinit o simplă formalitate în returul cu Chelsea, după ce a învins cu 3-0 în turul de pe Stamford Bridge.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Ianis Hagi, "interzis" la Aston Villa! Detaliul care s-a aflat abia astăzi în presa engleză
12/11/2021 LA 14:04
Scottish Premiership
Un fost campion mondial, dispus să o preia pe Rangers! Cine l-ar putea antrena pe Ianis Hagi
11/11/2021 LA 18:59