Jucătorii și antrenorul Carlo Ancelotti se află în conflict cu patronul Aurelio De Laurentiis. Conform informațiilor Gazzetta dello Sport, patronul se află în discuții cu avocații săi pentru a încerca să îi rezilieze contractul lui Carlo Ancelotti cât mai rapid posibil. Ancelotti nu a fost prezent la conferința de presă de după meciul cu Red Bull Salzburg din Champions League.
De Laurentiis a fost extrem de nervos la meciul cu Salzburg și a mers la pauză în vestiar, pentru a îi certa pe fotbaliști. O atitudine care nu a avut darul să îi monteze pe jucători, dimpotrivă. Aceștia au văzut descinderea oficialului extrem de nepotrivită și s-au declarat dezamăgiți de limbajul folosit de acesta.
https://i.eurosport.com/2019/11/06/2711640.jpg
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Extrem de supărat pe atitudinea lui Mertens&Co, De Laurentiis le-a trimis jucătorilor că, după antrenamentul de ieri, vor rămâne în cantonament, până după meciul cu Genoa, din weekend.
Fotbaliștii s-au antrenat sub comanda lui Ancelotti, cei care au fost titulari aseară făcând doar o ședință de pregătire ușoară. Apoi, la inițiativa lui Lozano și Milik, au părăsit cantonamentul, ignorându-l practic pe oficialul clubului.

Comunicarea cu presa, oprită

Această decizie a înfuriat oficialii clubului, care au publicat miercuri seara un comunicaft pe site-ul clubului în care este precizat: ”Clubul anunță că, în legătură cu comportamentul jucătorilor de ieri 5 noiembrie, va face tot posibilul pentru a-și proteja drepturile la un nivel economic, de capital de imagine și disciplinar prin orice modalitate din punct de vedere juridic”
”De asemenea, a fost precizat că cel care decide când se va intra în cantonamente este a antrenorului Carlo Ancelotti. De acum înainte până la o dată nestabilită nu va mai exista o comunicare cu presa”, se continuă în comunicat.
Serie A
Juventus - Napoli 1-1 | Torinezii pierd teren în lupta pentru un loc de Champions League
06/01/2022 LA 21:51
Premier League
Romelu Lukaku, penalizat de Chelsea cu cea mai mare amendă din istoria clubului
04/01/2022 LA 13:16