Mult timp lider în Serie A, Milan a visat până în această primăvară la un titlu istoric, dar fanii se confruntă acum cu o situație extrem de neplăcută: eșecul cu Lazio a făcut ca trupa lui Pioli să coboare pe locul 5, în afara Champions League.

Donnarumma, pus la zid de fanii Milanului

Donnarumma a stârnit mânia suporterilor de pe San Siro la finalul confruntării de aseară. După ce a refuzat 8 milioane de euro/an pentru a-și prelungi contractul (cel mai probabilva ajunge gratis, la PSG), cel care trebuia să fie un simbol pentru Milan a fost surprins într-o ipostază de neconceput, cel puțin pentru suporteri. El s-a întreținut cu omologul din poarta lui Lazio, Pepe Reina, și a râs cu poftă la cuvintele rostite de spaniol. Totul la doar câteva secunde după o înfrângere rușinoasă.
Fotbal
Italia - Belgia 2-1, în finala mică a Ligii Națiunilor. Record istoric pentru Mancini
10/10/2021 LA 15:34
"Iată un rezumat al indignării fanilor: "O rușine!", "Un gest infam", "Imaginea cu Donnarumma râzând e mai dureroasă decât înfrângerea", "Luați-i banderola și lăsați-l să plece", "Moartea definitivă a Milanului", sunt doar câteva din reacțiile de pe social media ale fanilor lui Milan", notează Gazzetta dello Sport.
Prestigiosul ziar italian pare să le dea dreptate fanilor, atitudinea lui Donnarumma fiind una nepotrivită judecând după context.
"Exista deja înfrângerea greu de digerat. Exista deja prăbușirea de pe locul doi pe al cincilea, care astăzi nu ar garanta calificarea în Liga Campionilor. Dar acel zâmbet captat la finalul meciului, cu Donnarumma protagonist, rossonerii nu sunt în stare să-l accepte. La câteva minute după încheierea meciului de pe Olimpico, pe rețelele de socializare s-a înregistrat un val de critici dure la adresa portarului Milanului. Totul pentru că acea detașare și apetență pentru glume nu a avut loc la "rece", ci chiar acolo, pe stadion, după o înfrângere dureroasă", notează sursa citată.
Dacă Inter se poate considera campioană, având 11 puncte avans față de locul secund, pentru celelalte 3 locuri de Champions League se va da o bătălie teribilă. Între Atalanta - locul secund - și Milan - locul 5 - sunt doar două puncte diferență. Totuși, "diavolii" par a fi cea mai ieșită din formă echipă, "bifând" două înfrângeri și un egal în ultimele 5 partide.
Fotbal
Newcastle, noul PSG! Super-antrenor, de săptămâna viitoare și două transferuri stelare, în iarnă
08/10/2021 LA 05:18
Fotbal
Donnarumma nu a fost primul! Topul jucătorilor celebri, huiduiți de fani la echipele lor naționale
07/10/2021 LA 15:06