Tonali a înscris în week-end unul dintre cele mai frumoase goluri ale actualului sezon de Serie A, în poarta lui Ionuț Radu, dar Genoa s-a impus cu 3-1. Chiar și așa, toți ochii sunt ațintiți spre mijlocașul de 19 ani care a debutat deja pentru naționala Italiei.
Conform Daily Mail, Tonali e urmărit de United, care își trimite scouteri la fiecare meci al lui Brescia, însă lista echipelor mari care îl urmăresc e mult mai mare. Juventus, Atletico Madrid și PSG se interesează constant de Tonali, iar ultima mare formație intrată în cursa pentru semnătura sa este Manchester City.
Conform președintelui Bresciei, agentul jucătorului a venit cu o ofertă de 50 de milioane de euro, însă pretențiile "rândunelelor" sunt mult mai mari. Cellino i-a stabilit un preț prohibitiv, asta și pentru că vrea ca fotbalistul să mai crească. O plecare a sa acum ar fi periculoasă, pentru că nu are garanția că va evolua constant la un club mare.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
"Toate cluburile italiene și formații de peste hotare, Atletico Madrid, PSG, Manchester City, se interesează de Tonali, dar eu cred că cel mai bine ar fi să rămână deocamdată la Brescia. Zilele trecute, agentul său a venit să îmi spună că are o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Sandro. I-am spus că nu pleacă decât pe 300 de milioane de euro. Am un vis, să îi prelungim contractul. Dacă el acceptă, sunt gata să fac un sacrificiu uriaș pentru a-i oferi un salariu competitiv. Depinde de el ce își dorește. Poate să rămână la noi și să se bucure de fotbal sau poate alege un club mare, dar unde nu are siguranța că va fi titular", a explicat președintele Bresciei pentru Gazzetta dello Sport.

Calitățile lui Sandro Tonali

Întrebat despre calitățile lui Tonali, președintele Bresciei a vorbit despre bucruia acestuia de a juca fotbal. În egală măsură, Sandro e un mijlocaș box-to-box, capabil să orchestreze acțiunile de atac și să înscrie cu șuturi de la distanță.
"Talentul lui e uriaș, dar ce mă impresionează și mai mult e plăcerea pe care o are când joacă fotbal. Iubește să fie pe teren și nimic altceva nu îl interesează. S-a sacrificat mult pentru a acoperi o zonă mare de teren la Brescia, are și foarte multe sarcini defensive. Dacă ar juca într-un rol mai avansat, cu siguranță că ar marca mult mai mult. Are un șut formidabil", a mai spus Massimo Cellino.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02