Adus pentru 11 milioane de euro de la FCSB, Man nu a putut să o ajute pe Pama să evite retrogradarea. Chiar și așa, evoluțiile sale au fost remarcate, astfel că acum se pune problema dacă românul va rămâne în Serie B, mai ales că trupa emiliană va avea mari probleme financiare.
Turcii de la Trabzonspor au vrut să profite de situația incertă de la Parma și au venit cu o ofertă pentru internaționalul nostru, anunță presa de la Istanbul, însă italienii nu au stat pe gânduri și au refuzat imediat propunerea.
"Trabzonspor a încercat transferul lui Dennis Man, dar fotbalistul român va rămâne la echipa italiană", scriu cei de la Karadeniz Gazete.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Trabzonspor este antrenată de Abdullah Avci, fostul selecționer al Turciei, și va termina pe locul 4 actualul sezon. De stagiunea viitoare, oficialii clubului speră se bată la titlu, iar Man era văzut ca un argument în acest sens.

Parma vrea să îi țină pe Man și Mihăilă

S-a speculat în ultimele săptămâni că Dennis Man va fi cedat în vară, pentru ca gruparea emiliană să rămână pe linia de plutire din punct de vedere financiar. S-a vorbit de interesul Fiorentinei și chiar al lui Milan pentru internaționalul nostru. Ambele echipe ar fi fost dispuse să plătească 15 milioane de euro, dar directorul sportiv al Parmei, Marcello Carli, a dezvăluit că nu se pune problema ca fostul jucător de la FCSB să plece atât de repede. În schimb, Roberto D'Aversa va fi aproape sigur înlocuit, tehnicianul fiind văzut responsabil pentru parcursul dezastruos din acest sezon.
"Viitorul lui D'Aversa va fi stabilit în zilele următoare, la fel și al meu. Un singur lucru este cert. Parma va încerca să revină în Serie A cu un nucleu tânăr. Toți acești fotbaliști, de la Man la Mihăilă sau Sohm, vor rămâne. Apoi vom decide cine mai stă și cine pleacă. Avem un lot puternic, iar cei mai buni vor rămâne alături de noi", a spus Carli, conform ParmaLive.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
Fotbal
Mercato 2022 | Câștigători și pierzători după o vară plină de ispite și surprize
02/09/2022 LA 08:14