Gianluigi Donnarumma se află la final de contract cu AC Milan și ceea ce era tot mai probabil în ultima vreme a devenit astăzi realitate. Portarul de 22 de ani a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu gruparea de pe San Siro, urmând a semna în perioada următoare cu alt club, având numeroase oferte, pe bani foarte mulți.
Paolo Maldini, directorul tehnic al "rossonerilor", a confirmat despărțirea de portar. Chiar dacă frustrarea e cu siguranță mare în tabăra milaneză, Donnarumma fiind printre cei mai promițători portari din lume, Maldini a declarat că îi înțelege decizia și i-a urat succes acestuia pe mai departe.
"Cred că trebuie să le mulțumim tuturor jucătorilor care au făcut acest sezon incredibil. Gigio era lider și adesea căpitan. Oamenilor le este greu să înțeleagă ce înseamnă să fii un profesionist, care trebuie să fie gata să schimbe clubul! E dificil de acceptat, dar trebuie să avem respect pentru cei care au oferit atât de mult lui clubului, care nu ne-au arătat niciodată lipsă de respect. Drumurile noastre se despart, dar nu pot decât să-i doresc tot binele.", a spus Maldini pentru canalul de Twich al clubului.
Ligue 1
Donnarumma, despre primul său an la PSG: "Nu a fost ușor!" Ce a spus despre rivalitatea cu Navas
13/05/2022 LA 09:32

Donnarumma, înlocuit la Milan de Mike Maignan

Portarul celor de la Lille, Mike Maignan, a ajuns deja de marți în Italia, conform unor fotografii publicate de SempreMilan.
Jurnalistul italian Fabrizio Romano a confirmat și el pe Twitter că Maignan va semna cu Milan. S-a ajuns deja la un acord între cele două părți iar portarul campioanei Franței a mers deja la stadion.
Milan ar fi plătit 15 milioane de euro plus bonusuri iar jucătorul ar fi căzut de acord privind un contract valabil pe cinci ani, cu un salariu de trei milioane de euro pe an.
Ligue 1
Mbappe și Benzema, în cursa pentru titlul de cel mai bun fotbalist din Franța! Cine sunt candidații
04/05/2022 LA 10:05
Fotbal
Nume uriașe în portofoliul lui Mino Raiola! Cei mai valoroși jucători reprezentați de italian
30/04/2022 LA 16:12