Eriksen a fost transferat la începutul acestui an la Inter de la Tottenham, în schimbul sumei de 25 de milioane de €. Mijlocașul de 28 de ani a fost prezentat cu mare fast pe Giuseppe Meazza și era considerat omul care va faec lumină în jocul Interului la centrul terenului.
Din păcate, danezul nu s-a adaptat în Serie A și a fost mai mereu rezervă, iar în prima parte a acestui sezon a fost folosit din ce în ce mai puțin de către Antonio Conte. Aseară, Eriksen nu a făcut parte din lotul lui Inter pentru meciul de la Verona, el primind acceptul clubului de a merge în Danemarca pentru a fi aproape de soția sa, care este însărcinată.

Eriksen va pleca de la Inter în ianuarie

Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
21/05/2022 LA 06:34
Sunt șanse foarte mari ca Eriksen să nu se mai întoarcă la Milano, clubul punându-l pe lista de transferuri. Inter așteaptă oferte pentru mijlocaș în ianuarie, conform declarațiilor lui Beppe Marotta de dianaintea meciului cu Hellas Verona.
"Da, Eriksen este de vânzare. Nu este o pedeapsă, i-a fost greu să se adapteze și va trebui să găsim o soluție adecvată. Este corect să-i oferim posibiliatea să plece în altă parte, pentru a juca mai mult.", a declarat Beppe Marotta, citat de Gazzetta dello Sport.
De asemenea, președintele lui Inter a menționat că va sta de vorbă cu Antonio Conte pentru a stabili care sunt prioritățile pentru perioada de transferuri din ianuarie, dar a accentuat faptul că pentru a aduce jucători, clubul va trebui mai întâi să vândă: "Ne vom întâlni cu Conte și vom vorbi. Am citit multe nume care nu au nimic de-a face cu noi. Pentru a semna jucători noi, va trebui să-i lăsam pe alții să plece".
Eriksen mai are contract cu Inter până în vara lui 2024. Danezul este cotat momentan la 50 de milioane de €, dar prețul său va fi mult mai mic, ținând cont de forma arătată în ultima vreme. În plus, Inter l-a cumpărat la un preț mult sub valoarea sa, deoarece el se afla pe final de contract cu Tottenham, iar londonezii nu au vrut să-l piardă gratis, astfel că italienii sunt dispuși să-l cedeze pentru o sumă mai modestă.
Mancehester United și-a manifestat deja interesul pentru danez, dar pe fir ar putea intra și PSG. De când a ajuns la Inter, Eriksen a bifat 38 de apariții în tricoul "nerazzurrilor", marcând 4 goluri și dând 3 pase decisive, mult prea puțin față de ceea ce se aștepta de la el.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
19/05/2022 LA 13:19
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42