Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Ibrahimovic a semnat cu Milan! Modalitatea inedită prin care au anunțat mutarea italienii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/12/2019 la 20:03 GMT+2

AC Milan a anunțat oficial revenirea lui Zlatan Ibrahimovic pe San Siro printr-o modalitate inedită.

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Getty Images

Clubul din Milano, la care Zlatan mai evoluat între 2010 și 2012, a anunțat oficial revenirea suedezului la echipă. AC Milan a postat pe contul oficial de Twitter al clubului un videoclip scurt în care pot fi observate fulgere deasupra unui cer plin de nori roșii și negri. În descriere este menționat ”IZ COMING” (VINE). I.Z. sunt inițialele lui Zlatan Ibrahimovic.
Atacantul suedez se va întoarce în Serie A după șapte ani, deși apăruseră zvonuri că ar putea ajunge în Premier League.
Rămas liber de contract după două sezoane petrecute la Los Angeles Galaxy, Zlatan s-a hotărât în privința viitorului său. Conform informațiilor publicate ieri de repubblica.it, Ibrahimovic s-a înțeles cu conducerea lui AC Milan și a semnat un contract un contract valabil cel puțin până în vară.
Zlatan Ibrahimovic bei Milan

Poate salva Ibrahimovic pe Milan?

AC Milan se află într-o formă slabă în actualul sezon și ocupă locul 11 în Serie A, cu numai șase victorii reușite în 17 etape. În urmă cu 8 ani, în ultimul sezon petrecut pe San Siro, Zlatan reușea să câștige titlul de campioană, ultimul înainte să înceapă monopolul lui Juventus. Apoi, în sezonul 2011/2012, Ibrahimovic devenea golgheterul campionatului, cu 28 de goluri. Suedezul are în palmares două titluri și cu rivala din oraș, Inter.
De-a lungul carierei sale, atacantul de 38 de ani a evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo