Getty Images

OFICIAL | Ionuț Radu a semnat cu Parma

OFICIAL | Ionuț Radu a semnat cu Parma

30/01/2020 la 21:09Actualizare 30/01/2020 la 21:13

Ionuț Radu a semnat cu Parma. Internaționalul român va fi împrumutat de Inter până în vară.

Românul va merge la formația antrenată de Roberto D'Aversa tot sub formă de împrumut, de la echipa de care aparține, Inter Milano.

După ce impresarul internaționalului nostru a anunțat despărțirea de Genoa, prioritar pentru goalkeeper a fost să găsească o echipă unde să joace. Iar Parma pare, din acest punct de vedere, destinația perfectă. În plus va rămâne în Italia, țară în care s-a acomodat perfect.

Și Nice a fost pe urmele lui Ionuț Radu

Recent, presa din Franța a scris că și formația franceză OGC Nice este interesată de aducerea lui Ionuț Radu.

Se părea chiar că Ligue 1 va fi viitoarea destinație, dar Parma a intrat pe fir și a reușit să îl transfere pe fotbalistul român.

Ionuţ Radu (22 de ani) a evoluat cu regularitate la Genoa din vara anului 2018, când a fost împrumutat de la Inter Milano. Tânărul jucător a pierdut postul de titular în campionat, în această lună, după ce Genoa a decis să îl aducă sub formă de împrumut pe Mattia Perin, de la Juventus.

În perioada petrecută la Genoa, Radu a apărat în 52 de partide, încasând 83 de goluri.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.