Românul va merge la formația antrenată de Roberto D'Aversa tot sub formă de împrumut, de la echipa de care aparține, Inter Milano.
După ce impresarul internaționalului nostru a anunțat despărțirea de Genoa, prioritar pentru goalkeeper a fost să găsească o echipă unde să joace. Iar Parma pare, din acest punct de vedere, destinația perfectă. În plus va rămâne în Italia, țară în care s-a acomodat perfect.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
IERI LA 11:12

Și Nice a fost pe urmele lui Ionuț Radu

Recent, presa din Franța a scris că și formația franceză OGC Nice este interesată de aducerea lui Ionuț Radu.
Se părea chiar că Ligue 1 va fi viitoarea destinație, dar Parma a intrat pe fir și a reușit să îl transfere pe fotbalistul român.
Ionuţ Radu (22 de ani) a evoluat cu regularitate la Genoa din vara anului 2018, când a fost împrumutat de la Inter Milano. Tânărul jucător a pierdut postul de titular în campionat, în această lună, după ce Genoa a decis să îl aducă sub formă de împrumut pe Mattia Perin, de la Juventus.
În perioada petrecută la Genoa, Radu a apărat în 52 de partide, încasând 83 de goluri.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
26/09/2021 LA 18:07
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
26/09/2021 LA 13:57