Articol scris de Romeo Ene
Anunţul a fost făcut de subsecretarul Costa, după ce acesta a avut o întâlnire cu ministrul Speranza. El a confirmat revenirea treptată la normalitate pe stadioanele din Italia: "În săptămânile care urmează după începerea campionatului va exista o creştere progresivă a capacităţii".
Cu alte cuvinte, Italia urmează modelul stadionului Wembley de la Euro, care a pornit cu 25% din capacitate, dar care va ajunge la 75% în urma anunţului făcut astăzi de UEFA.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Suporterii revin pe stadioanele din Italia

Subsecretarul din domeniul sănătăţii, Andrea Costa, este sigur că Serie A va începe cu spectatori în tribune: "Am discutat despre asta în această dimineaţă cu ministrul Speranza, iar pentru sezonul viitor vă pot spune că începând cu 22 august, 25% din capacitatea stadioanelor poate fi ocupată de spectatori", a declarat Costa, pentru Radio Punto Nuovo.
Costa şi-a continuat declaraţia, fiind optimist în legătură cu creşterea progresivă a numărului de spectatori în primele etape ale campionatului: "Va exista o creştere treptată pentru a ajunge în următoarele săptămâni, la o anumită creştere procentuală semnificativă. Este nevoie de prudenţă în sezonul următor, trebuie să avem un sentiment de responsabilitate, dar acest lucru nu le-a lipsit niciodată cetăţenilor italieni."
Italia se îndreaptă către zona albă pentru toate regiunile sale, iar restricţiile menite să îndepărteze pandemia încep să fie eliminate treptat, iar fotbalul are numai de câştigat prin asta.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58