Belgianul a sugerat faptul că el și colegii săi ar fi avut simptomele specifice Covid-19 și că niciunul dintre ei n-a fost testat de medicii clubului:
"Vă spun sincer că 23 dintre cei 25 de jucători din lot erau bolnavi. Toată lumea tușea și avea febră. Unul dintre fundașii noștri (n.r. - Milan Skriniar) a fost nevoit să iasă de pe teren, la meciul cu Cagliari. N-a mai putut continua, era aproape să leșine. Nu am fost supuși testelor pentru Covid-19 la momentul respectiv, așa că nu știm dacă am fost sau nu infectați." | Romelu Lukaku
Oficialii lui Inter au aflat imediat de confesiunea lui Lukaku și, potrivit jurnaliștilor de la AS, l-au criticat pentru "afirmațiile sale confuze și eronate". Deși clubul italian n-a vrut să i se adreseze în mod public belgianului, sursa citată susține că aceștia l-ar fi tras la răspundere în particular, reproșându-i că "perioada lungă petrecută în carantină" i-ar fi cauzat o stare de confuzie.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM O ORĂ

Mai mulți fotbaliști din Italia au fost testați pozitiv

Sezonul actual din Serie A a fost întrerupt la începutul lunii martie, după ce regiunea Lombardia a înregistrat un adevărat focar de infecții. Mai mulți fotbaliști din Italia au fost infectați, printre care se numără Paulo Dybala, Blaise Matuidi și Daniele Rugani, de la Juventus. În ciuda informațiilor oferite de Lukaku, niciun fotbalist de la Inter nu a fost testat pozitiv până în prezent.
Primul caz confirmat cu Covid-19 pe teritoriul Italiei a fost înregistrat pe 21 februarie. La ora actuală, Italia este cea mai afectată țară europeană: peste 183.000 de cazuri cu Covid-19 au fost confirmate, în timp ce peste 24.000 de persoane au decedat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29