Fundașul celor de la Inter Milano, Milan Skriniar, a vorbit cu cei de la SportMediaset după meciurile tari avute de Inter Milano în ultima săptămână, cu Barcelona și Juventus Torino. Inter a început excelent sezonul în Serie A, câștigând în primele 6 etape înainte de înfrângerea cu Juve.
"Vrem să câștigăm tot, din prima zi de pregătire am lucrat doar pentru asta. Conte a adus mentalitatea de învingător și ne schimbă modul în care privim fotbalul. Trebuie să continuăm așa, să nu ne oprim și să credem în noi înșine până la final.
E adevărat, am pierdut (cu Juventus), dar am făcut un meci bun. Diferența a fost făcută de faptul că ei au marcat și noi, nu. Trebuie să continuăm să creștem și eșecul este un stimul important pentru noi că trebuie să ne descurcăm mai bine" a spus Skriniar.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
ACUM 12 ORE

Comparația dintre Messi și Cristiano Ronaldo

Skriniar i-a avut ca adversari direcți pe Leo Messi și Cristiano Ronaldo într-un interval de câteva zile. Jucătorul de 24 adus de Inter de la Sampdoria în 2017 a fost cucerit de unul dintre ei.
Cel care m-a impresionat cel mai tare este Messi. Înțelegi rapid că el poate să vadă spațiile și jocul ca nimeni altcineva. Bale și Ronaldo sunt și ei jucători grozavi. Am avut norocul să joc împotriva a toți trei și a fost grozav. Cred că este motivul pentru care o persoană se apucă să joace fotbal.
"Mi-ar plăcea să ridic un trofeu deasupra capului din postura de căpitan al Interului, chiar dacă obiectivul meu acum este să fac tot ce-i mai bine pentru echipă. În mintea mea nu am obiectiv să devin cel mai bun fundaș din lume, dar sunt fericit dacă cineva crede asta. Trebuie să mă concentrez doar pe progresul meu ca jucător și să mă descurc bine pentru Inter" a mai spus Skriniar.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 21 ORE
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44