Damiani a fost prezent, marți după-amiază, la sediul clubului Inter Milano, de care aparține Radu, pentru a lămuri situația jucătorului pe care îl reprezintă. Agentul a declarat că fostul căpitan al naționalei de tineret a României va pleca de la Genoa în această iarnă.
"Sunt multe echipe din Italia interesate, dar are oferte și din străinătate. Vom evalua situația cu Inter, însă este clar, aventura lui la Genoa s-a încheiat. Nu a meritat acest tratament", a declarat Damiani, potrivit Calcio Mercato.
https://i.eurosport.com/2019/10/08/2692576.jpg
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Ionuț Radu (22 de ani) a evoluat cu regularitate la Genoa din vara anului 2018, când a fost împrumutat de la Inter Milano. Tânărul portar a pierdut postul de titular în campionat, în această lună, după ce Genoa a decis să îl aducă sub formă de împrumut pe Mattia Perin, de la Juventus.
În perioada petrecută la Genoa, Radu a apărat în 52 de partide, încasând 83 de goluri.

Ionuț Radu, dorit de mai multe echipe din Europa

Dorit intens de mai multe cluburi din Europa, Ionuț Radu se află acum și pe lista lui West Ham United. Potrivit presei din Italia, goalkeeper-ul român a intrat în atenția formației din Premier League, care în ultimul timp, a întâmpinat multe probleme din punct de vedere al portarilor.
Deși multe echipe sunt interesate de aducerea portarului român, se pare că oficialii lui Inter au alte planuri și vor să-l păstreze. "Inter nu are nicio intenție de a-l ceda definitiv pe Radu, pe care îl vede viitorul porții echipei.", a fost mesajul postat pe FC Inter News.
West Ham nu este singura echipă din Anglia care și-l dorește pe Radu. Cei de la Arsenal îl vor definitiv pe Radu pentru ca acesta să intre în competiție cu Bernd Leno.
Cu toate acestea, conducerea lui Inter Milano a respins direct oferta, lucru care s-a întâmplat și când oficialii lui Nice, Fiorentina și Torino s-au interesat de fostul portar al naționalei de tineret a României.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02