Fundaşul lateral argentinian a fost desemnat într-o partidă contra Milanului să îl marcheze pe Ronaldinho, poate cel mai tehnic jucător din istoria fotbalului. Misiune imposibilă, chiar dacă în perioada petrecută pe San Siro brazilianul nu a mai etalat acelaşi joc magic ca la Barcelona.
Chiar şi aşa, sud-americanul a reuşit câteva faze spectacol în debutul partidei contra Cataniei, astfel că Pablo Alvarez a apelat la una dintre puţinele variante posibile: l-a faultat sistematic pentru "Dinţos", pentru a-l scoate din ritm şi a-l face să se teamă.
În pauză, însă, fundaşul lateral argentinian a avut marea surpriză să se întâlnească în tunelul ce ducea la vestiare chiar cu "victima" sa.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
"Am o anecdotă cu Ronaldinho. Se terminase prima repriză a meciului Milan vs Catania, pe San Siro, iar pe tunelul care merge spre vestiare, a venit la mine, şi-a scos tricoul şi mi-a zis aşa: "Pablo, te rog să nu mă mai loveşti atât de mult". Şi mi-a dat tricoul. Era imposibil să îl opreşte pe Ronaldinho fără fault, era impecabil cu mingea la picior, era într-o altă dimensiune. E fără îndoială unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului", a dezvăluit Alvarez, pentru Crack Deportivo, fără a menţiona dacă în repriza a doua a fost la fel de dur cu "Dinţosul".

Ronaldinho, în arest la domiciliu

Fostul mare jucător brazilian se află în arest la domiciliu, într-un hotel din Asuncion. Ronaldinho își petrece timpul într-o "închisoare de aur", după cum notează presa din Argentina. Fostul star al Barcelonei are toate facilitățile de care are nevoie, dar speră ca în curând cazul lui să fie soluționat favorabil și să devină un om liber.
Ronaldinho a fost arestat în Paraguay la începutul lunii martie alături de fratele său după ce au fost prinși cu pașapoarte false. După o lună în spatele gratiilor în care a fost în continuare pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume după ce a jucat fotbal în echipa penitenciarului, Ronaldinho a fost eliberat. Fostul mare jucător și fratele său, Roberto Assis, vor rămâne în arest la domiciliu la un hotel din Asuncion.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Mbappe, sfătuit cu privire la viitorul său! "Aici poate ajunge cel mai bun și poate câștiga UCL"
19/04/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Ronaldinho are două favorite pentru CM din Qatar! Ce selecționer l-a impresionat
11/04/2022 LA 10:59