Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pablo Alvarez, jucătorul de care Ronaldinho s-a rugat să nu îl mai faulteze

Cristian Mihală

Publicat 26/05/2020 la 19:22 GMT+3

Pablo Alvarez, fundaşul care evoluează în present la Arsenal de Sarandi, în ţara natală, şi-a adus aminte de o întâmplare petrecută în urmă cu mai bine de 10 ani, când a trebuit să îl marcheze pe marele Ronaldinho, într-un Milan - Catania.

Ronaldinho a evoluat la Milan între 2008 şi 2011

Credit imagine: LaPresse

Fundaşul lateral argentinian a fost desemnat într-o partidă contra Milanului să îl marcheze pe Ronaldinho, poate cel mai tehnic jucător din istoria fotbalului. Misiune imposibilă, chiar dacă în perioada petrecută pe San Siro brazilianul nu a mai etalat acelaşi joc magic ca la Barcelona.
Chiar şi aşa, sud-americanul a reuşit câteva faze spectacol în debutul partidei contra Cataniei, astfel că Pablo Alvarez a apelat la una dintre puţinele variante posibile: l-a faultat sistematic pentru "Dinţos", pentru a-l scoate din ritm şi a-l face să se teamă.
În pauză, însă, fundaşul lateral argentinian a avut marea surpriză să se întâlnească în tunelul ce ducea la vestiare chiar cu "victima" sa.
"Am o anecdotă cu Ronaldinho. Se terminase prima repriză a meciului Milan vs Catania, pe San Siro, iar pe tunelul care merge spre vestiare, a venit la mine, şi-a scos tricoul şi mi-a zis aşa: "Pablo, te rog să nu mă mai loveşti atât de mult". Şi mi-a dat tricoul. Era imposibil să îl opreşte pe Ronaldinho fără fault, era impecabil cu mingea la picior, era într-o altă dimensiune. E fără îndoială unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului", a dezvăluit Alvarez, pentru Crack Deportivo, fără a menţiona dacă în repriza a doua a fost la fel de dur cu "Dinţosul".

Ronaldinho, în arest la domiciliu

Fostul mare jucător brazilian se află în arest la domiciliu, într-un hotel din Asuncion. Ronaldinho își petrece timpul într-o "închisoare de aur", după cum notează presa din Argentina. Fostul star al Barcelonei are toate facilitățile de care are nevoie, dar speră ca în curând cazul lui să fie soluționat favorabil și să devină un om liber.
Ronaldinho a fost arestat în Paraguay la începutul lunii martie alături de fratele său după ce au fost prinși cu pașapoarte false. După o lună în spatele gratiilor în care a fost în continuare pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume după ce a jucat fotbal în echipa penitenciarului, Ronaldinho a fost eliberat. Fostul mare jucător și fratele său, Roberto Assis, vor rămâne în arest la domiciliu la un hotel din Asuncion.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo