Viitorul lui Papu Gomez la Atalanta a fost pecetluit după un conflict avut cu antrenorul Gian Piero Gasperini. Conform presei italiene nu mai există cale de împăcare între cei doi, astfel că mijlocașul va părăsi formația din Bergamo chiar în această iarnă.
Deși are 32 de ani, Papu Gomez nu va duce lipsă de oferte, evoluțiile sale din ultima vreme fiind cu adevărat impresionante, el fiind printre principalii artizani ai performațelor lombarzilor din ultimele 2 sezoane.

Papu Gomez a fredonat imnul lui Juventus

Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 2 ORE
Argentinianul a început ca rezervă partida de aseară dintre Juventus și Atalanta. Înainte de startul disputei, Gomez a fost surprins de camerele televiziunii italiene fredonând imnul "Bătrânei Doamne", iar presa din "Cizmă" a speculat că acesta ar fi un indiciu că mijlocașul și-ar dori să ajungă la Torino în luna ianuarie.
Aceste zvonuri au circulat tot mai des în urma scandalului dintre Gomez și Gasperini, dar oficialii torinezi au dezmințit că Juventus este interesată de un transfer al argentinianului în luna ianuarie.
Gomez a ajuns la Atalanta în 2014, după ce italienii le-au plătit 4,47 milioane de euro celor de la Metalist Harkiv. Argentinianul a devenit o piesă de bază la trupa din Bergamo, primind apoi și banderola de căpitan.
Papu Gomez a bifat 251 de apariții pentru Atalanta, reușind să înscrie 59 de goluri și să ofere 71 de assist-uri. Argentinianul poate evolua ca mijlocaș ofensiv sau număr "9".
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Liga Campionilor UEFA
UEFA nu uită! Ce decizie incredibilă a luat față de cluburile fondatoare ale SuperLigii Europene
14/09/2021 LA 19:44