Mihăilă și Man rămân puncte fixe la Parma, chiar dacă formația a luat drumul Serie B, retrogradând cu 4 etape rămase de disputat din campionatul Italiei. Patronul echipei vrea să revină pe prima scenă a fotbalului din peninsulă din stagiunea 2022-2023, iar cei doi români - prin vârsta și valoarea lor - sunt elemente cheie în acest proiect.
Presa din Italia a speculat în ultimele săptămâni că Dennis Man va fi cedat în vară, pentru ca gruparea emiliană să rămână pe linia de plutire din punct de vedere financiar. S-a vorbit de interesul Fiorentinei și chiar a lui Milan pentru internaționalul nostru. Ambele echipe ar fi fost dispuse să plătească 15 milioane de euro, dar directorul sportiv al Parmei, Marcello Carli, a dezvăluit că nu se pune problema ca fostul jucător de la FCSB să plece atât de repede. În schimb, Roberto D'Aversa va fi aproape sigur înlocuit, tehnicianul fiind văzut responsabil pentru parcursul dezastruos din acest sezon.
"Viitorul lui D'Aversa va fi stabilit în zilele următoare, la fel și al meu. Un singur lucru este cert. Parma va încerca să revină în Serie A cu un nucleu tânăr. Toți acești fotbaliști, de la Man la Mihăilă sau Sohm, vor rămâne. Apoi vom decide cine mai stă și cine pleacă. Avem un lot puternic, iar cei mai buni vor rămâne alături de noi", a spus Carli, conform ParmaLive.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, condusă cu 2-0 de Bayern după jumătate de oră. Reacțiile presei nu au întârziat să apară
26/10/2022 LA 21:08

Patronul de la Parma promite revenirea în Serie A

Situaţia de la Parma e una complicată pentru suporteri, care au încercat să le fie alături jucătorilor chiar dacă accesul pe stadioane nu e permis din cauza pandemiei. Totuşi, viitorul nu ar suna rău pentru gruparea emiliană, dacă e să ne raportăm la anunţul făcut de patronul echipei, Kyle Krause. Acesta a promis că în stagiunea viitoare Parma va avea suficientă forţă astfel încât să revină după doar un sezon pe prima scenă a fotbalului italian.
"O înfrângere dificilă pune capăt unui sezon dificil. Fanilor și orașului Parma le spun doar un singur lucru: ne vom întoarce", a spus patronul echipei, citat de football-italia.net, după eșecul cu Torino, scor 0-1.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Premier League
Inegalabilul Ronaldo. Recordurile stabilite, după o seară magică. Ce a zis Rangnick de prestația lui
12/03/2022 LA 21:11