Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parma a retrogradat și a decis ce se va întâmpla cu Man. Anunțul oficial

Cristian Mihală

Publicat 04/05/2021 la 11:18 GMT+3

Marcello Carli, directorul sportiv al Parmei, a declarat că Dennis Man va rămâne la echipă, cu toate că formația emiliană a retrogradat în Serie B. Românul este pe lista Fiorentinei și a lui AC Milan, dar conducerea echipei nu e dispusă să renunțe la el, indiferent de sumă.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Mihăilă și Man rămân puncte fixe la Parma, chiar dacă formația a luat drumul Serie B, retrogradând cu 4 etape rămase de disputat din campionatul Italiei. Patronul echipei vrea să revină pe prima scenă a fotbalului din peninsulă din stagiunea 2022-2023, iar cei doi români - prin vârsta și valoarea lor - sunt elemente cheie în acest proiect.
Presa din Italia a speculat în ultimele săptămâni că Dennis Man va fi cedat în vară, pentru ca gruparea emiliană să rămână pe linia de plutire din punct de vedere financiar. S-a vorbit de interesul Fiorentinei și chiar a lui Milan pentru internaționalul nostru. Ambele echipe ar fi fost dispuse să plătească 15 milioane de euro, dar directorul sportiv al Parmei, Marcello Carli, a dezvăluit că nu se pune problema ca fostul jucător de la FCSB să plece atât de repede. În schimb, Roberto D'Aversa va fi aproape sigur înlocuit, tehnicianul fiind văzut responsabil pentru parcursul dezastruos din acest sezon.
"Viitorul lui D'Aversa va fi stabilit în zilele următoare, la fel și al meu. Un singur lucru este cert. Parma va încerca să revină în Serie A cu un nucleu tânăr. Toți acești fotbaliști, de la Man la Mihăilă sau Sohm, vor rămâne. Apoi vom decide cine mai stă și cine pleacă. Avem un lot puternic, iar cei mai buni vor rămâne alături de noi", a spus Carli, conform ParmaLive.

Patronul de la Parma promite revenirea în Serie A

Situaţia de la Parma e una complicată pentru suporteri, care au încercat să le fie alături jucătorilor chiar dacă accesul pe stadioane nu e permis din cauza pandemiei. Totuşi, viitorul nu ar suna rău pentru gruparea emiliană, dacă e să ne raportăm la anunţul făcut de patronul echipei, Kyle Krause. Acesta a promis că în stagiunea viitoare Parma va avea suficientă forţă astfel încât să revină după doar un sezon pe prima scenă a fotbalului italian.
"O înfrângere dificilă pune capăt unui sezon dificil. Fanilor și orașului Parma le spun doar un singur lucru: ne vom întoarce", a spus patronul echipei, citat de football-italia.net, după eșecul cu Torino, scor 0-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo