Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parma - Inter 1-2. Ce a spus Roberto D'Aversa despre Valentin Mihăilă

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/03/2021 la 09:59 GMT+2

Parma a fost învinsă de Inter, scor 1-2, în etapa a 25-a din Serie A. Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat câte o repriză în confruntarea cu liderul din Italia.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man a început în premieră ca titular la Parma, în duelul cu liderul din Serie A, Inter. În minutul 27, fostul atacant de la FCSB a fost placat ca la rugby de Bastoni și a acuzat probleme medicale. Românul părea că va părăsi terenul la scurt timp după lovitura încasată, însă a forțat și a jucat până la pauză.
Man nu s-a mai întors de la vestiare, iar în locul său a fost introdus conaționalul Valentin Mihăilă.
Alexis Sanchez a reușit o "dublă" în debutul reprizei a doua, iar Hernani a redus din diferență în minutul 71. Parma a sperat la un gol egalizator, însă trupa lui Conte a ținut excelent de scor și a obținut victoria.

Parma - Inter 1-2. Prestația lui Valentin Mihăilă, în viziunea lui Roberto D'Aversa și a presei italiene

Introdus pe teren imediat după pauză, Valentin Mihăilă a încercat să pună probleme la poarta lui Inter, însă fără succes. Acțiunile fostului atacant de la Universitatea Craiova "n-au arătat prea bine", așa cum au notat jurnaliștii italieni.
"Mihăilă a atacat cu capul în pământ, încercând să rezolve de unul singur acțiunile. Nu a arătat prea bine", au notat jurnaliștii italieni, citați de Spotmedia.
La finalul meciulul, Mihăilă a primit nota 5,5 din partea publicației Tuttomercatoweb.com.
"Trebuie să fim mai hotărâți în atac. Mihăilă putea șuta în câteva rânduri", a spus și Roberto D'Aversa, tehnicianul Parmei, despre atacantul român.
Mihăilă a ajuns la 9 apariții în actualul sezon din Serie A. Până acum, atacantul de 21 de ani a reușit să ofere numai o pasă decisivă în campionat. Mihăilă a reușit singurul său gol pentru formația italiană în Cupă, în meciul pierdut pe terenul lui Lazio, scor 1-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo