Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parma scrie istorie: Man ajunge în Serie A alături de puștiul minune al lui Bayern Munchen

Cristian Mihală

Actualizat 27/01/2021 la 21:01 GMT+2

Dennis Man va ajunge aproape sigur în această iarnă la Parma, presa din Italia anunțând că atacantul de bandă român a sosit deja în Peninsulă pentru a semna contractul. Alături de Man, la formația lui D'Aversa va ajunge foarte probabil și Joshua Zirkzee (19 ani), de la Bayern.

Joshua Zirkee jubelt - SC Freiburg vs. FC Bayern München

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man e pe punctul să devină cel mai scump jucător transferat vreodată din Liga 1. Unele surse vorbesc despre 15 milioane de euro pentru internaționalul nostru, în timp ce alte variante ar fi 13 milioane + bonusuri în funcție de performanțe.
Parma e într-o situație dificilă în Serie A, dar pentru a se salva de la retrogradare oficialii sunt dispuși să facă investiții importante.
Toate finanțele se îndreaptă spre jucători tineri, care nu doar să ducă la bun sfârșit țelurile din actuala stagiune, dar și să reprezinte opțiuni de viitor.

Man și Zirkee, cuplul de atac pe care pariază Parma

Astfel, Gianluca Di Marzio, poate cel mai respectat jurnalist din Italia, ca urmare a faptului că oferă mereu informații bine documentate, anunță că, pe lângă Man, Parma e foarte aproape să îl ia și pe puștiul Joshua Zirkzee, de la Bayern.
Conform ziaristului, negocierile pentru acesta au intrat pe ultima sută de metri. Vârful va fi împrumutat până în vară, Parma având opțiunea unui transfer definitiv în schimbul sumei de 15 milioane de euro.
"Până mâine dimineață afacerea ar putea fi încheiată", anunță Di Marzio.
Zirkee a avut un final de 2020 perfect pentru bavarezi, dar e limpede că nu poate fi pe termen scurt și mediu o soluție pentru primul "11". Totuși, Flick a mizat pe el în unele finaluri de meci, iar tânărul nu a dezamăgit: a marcat două goluri în Bundesliga, în 11 minute jucate pentru Bayern Munchen, la finalul lui 2020.
Bayern a acceptat să includă în clauzele de împrumut și opțiunea de transfer definitiv pentru Parma, dar a stipulat și o clauză de buy-back. Astfel, dacă peste 2-3 sau 4 ani, bavarezii îl vor dori înapoi, vor putea activa acea opțiune din contract.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo