Dennis Man e pe punctul să devină cel mai scump jucător transferat vreodată din Liga 1. Unele surse vorbesc despre 15 milioane de euro pentru internaționalul nostru, în timp ce alte variante ar fi 13 milioane + bonusuri în funcție de performanțe.
Parma e într-o situație dificilă în Serie A, dar pentru a se salva de la retrogradare oficialii sunt dispuși să facă investiții importante.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Toate finanțele se îndreaptă spre jucători tineri, care nu doar să ducă la bun sfârșit țelurile din actuala stagiune, dar și să reprezinte opțiuni de viitor.

Man și Zirkee, cuplul de atac pe care pariază Parma

Astfel, Gianluca Di Marzio, poate cel mai respectat jurnalist din Italia, ca urmare a faptului că oferă mereu informații bine documentate, anunță că, pe lângă Man, Parma e foarte aproape să îl ia și pe puștiul Joshua Zirkzee, de la Bayern.
Conform ziaristului, negocierile pentru acesta au intrat pe ultima sută de metri. Vârful va fi împrumutat până în vară, Parma având opțiunea unui transfer definitiv în schimbul sumei de 15 milioane de euro.
"Până mâine dimineață afacerea ar putea fi încheiată", anunță Di Marzio.
Zirkee a avut un final de 2020 perfect pentru bavarezi, dar e limpede că nu poate fi pe termen scurt și mediu o soluție pentru primul "11". Totuși, Flick a mizat pe el în unele finaluri de meci, iar tânărul nu a dezamăgit: a marcat două goluri în Bundesliga, în 11 minute jucate pentru Bayern Munchen, la finalul lui 2020.
Bayern a acceptat să includă în clauzele de împrumut și opțiunea de transfer definitiv pentru Parma, dar a stipulat și o clauză de buy-back. Astfel, dacă peste 2-3 sau 4 ani, bavarezii îl vor dori înapoi, vor putea activa acea opțiune din contract.
Serie B
Turcii anunţă prima ofertă oficială pentru Dennis Man. Incredibil cât consideră că valorează
31/12/2021 LA 04:48
Serie B
Man are viitorul incert! Parma vrea să-l vândă, dar nu în orice condiții! Prima ofertă, refuzată
28/12/2021 LA 07:27