Potrivit oficialilor lui Juve, fundașul Daniele Rugani a aflat în seara zilei de 11 martie că a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. Acest lucru se întâmpla la 2 zile după meciul cu Inter, când Rugani a sărbătorit alături de colegii săi o victorie uriașă în Serie A.
Recent, Michela Persico, partenera fundașului, a dezvăluit că Rugani știa că a fost infectat cu Covid-19 încă de pe 9 martie, la o zi după derby-ului cu Inter. Potrivit logodnicei sale, la rândul ei infectată cu Covid-19, Rugani a fost testat chiar în ziua meciului, apoi a fost lăsat de oficialii lui Juve să stea pe banca de rezervă și, la final, să se îmbrățișeze alături de colegii săi.
Oamenii din conducerea lui Juventus au confirmat că testul a fost realizat în dimineața zilei de 11 martie, iar rezultatele finale au fost publicate seara.
Serie A
Juventus, în atenția UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar! Anunț de ultimă oră
01/12/2022 LA 18:18
Ulterior, alți 2 fotbaliști din lotul lui Juventus au fost infectați cu Covid-19: Paulo Dybala și Blaise Matuidi. La fel ca și Rugani, cei doi jucători ai campioanei Italiei sunt asimptomatici.

Jucătorii lui Juventus, în stare bună

Rugani a transmis un mesaj din carantină, asigurându-i pe supoterii "bianconerilor" că totul este în regulă și că simptomele lipsesc în continuare. Într-un mesaj transmis pentru Juventus TV, Rugani a vorbit despre situția în care se află.
"Sunt bine, am fost destul de ok. Nu am avut simptome de când ați aflat despre mine. Am fost norocos, chiar dacă am fost primul din echipă care s-a ales cu acest virus. Sper că toată lumea a realizat cât e de serios. Am fost puțin șocat când a aflat toată lumea pentru că erau o mulțime de știri despre asta. Le mulțumesc tuturor pentru mesajele transmise.", a spus Rugani după ce a fost depistat cu Covid-19.
Și Dybala a ținut să-i informeze pe urmăritorii săi că el și partenera sa se află în stare bună, deși amândoi au fost testați pozitiv.
"Salutare tuturor! Vreau să vă informez că am primit rezultatele testelor pentru COVID-19 și ambele teste au ieșit pozitive, atât al meu, cât și al Orianei.Din fericire suntem în perfectă condiție și vă mulțumim pentru mesajele voastre!", a spus și Dybala pe rețelele de socializare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44
Serie A
Sky Italia: Juventus riscă retrogradarea! Ce urmează pentru "Bătrâna Doamnă" + cine o va conduce
29/11/2022 LA 08:02