Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Partenera lui Rugani, despre adevăratul moment în care fundașul a fost depistat cu Covid-19

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/03/2020 la 18:04 GMT+2

Daniele Rugani a fost primul fotbalist din Italia care a fost depistat cu coronavirus, în urmă cu 2 săptămâni.

Daniele Rugani (Juventus)

Credit imagine: Getty Images

Potrivit oficialilor lui Juve, fundașul Daniele Rugani a aflat în seara zilei de 11 martie că a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. Acest lucru se întâmpla la 2 zile după meciul cu Inter, când Rugani a sărbătorit alături de colegii săi o victorie uriașă în Serie A.
Recent, Michela Persico, partenera fundașului, a dezvăluit că Rugani știa că a fost infectat cu Covid-19 încă de pe 9 martie, la o zi după derby-ului cu Inter. Potrivit logodnicei sale, la rândul ei infectată cu Covid-19, Rugani a fost testat chiar în ziua meciului, apoi a fost lăsat de oficialii lui Juve să stea pe banca de rezervă și, la final, să se îmbrățișeze alături de colegii săi.
Oamenii din conducerea lui Juventus au confirmat că testul a fost realizat în dimineața zilei de 11 martie, iar rezultatele finale au fost publicate seara.
Ulterior, alți 2 fotbaliști din lotul lui Juventus au fost infectați cu Covid-19: Paulo Dybala și Blaise Matuidi. La fel ca și Rugani, cei doi jucători ai campioanei Italiei sunt asimptomatici.

Jucătorii lui Juventus, în stare bună

Rugani a transmis un mesaj din carantină, asigurându-i pe supoterii "bianconerilor" că totul este în regulă și că simptomele lipsesc în continuare. Într-un mesaj transmis pentru Juventus TV, Rugani a vorbit despre situția în care se află.
"Sunt bine, am fost destul de ok. Nu am avut simptome de când ați aflat despre mine. Am fost norocos, chiar dacă am fost primul din echipă care s-a ales cu acest virus. Sper că toată lumea a realizat cât e de serios. Am fost puțin șocat când a aflat toată lumea pentru că erau o mulțime de știri despre asta. Le mulțumesc tuturor pentru mesajele transmise.", a spus Rugani după ce a fost depistat cu Covid-19.
Și Dybala a ținut să-i informeze pe urmăritorii săi că el și partenera sa se află în stare bună, deși amândoi au fost testați pozitiv.
"Salutare tuturor! Vreau să vă informez că am primit rezultatele testelor pentru COVID-19 și ambele teste au ieșit pozitive, atât al meu, cât și al Orianei.Din fericire suntem în perfectă condiție și vă mulțumim pentru mesajele voastre!", a spus și Dybala pe rețelele de socializare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo