Fotbal
Serie A

Patronul Bresciei, declarație cu tentă rasistă despre Balotelli: "Este negru, trebuie să-și revină"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

balotelli scandal

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
26/11/2019 la 08:01

Massimo Cellino, omul de la conduecerea Bresciei, a fost luat ochi de întreaga presă italiană după ce a folosit o frază nepotrivită în descrierea lui Mario Balotelli, atacantul clubului din Serie A.

După ce atacantul de 29 de ani nu s-a prezentat la ultimul antrenament al Bresciei, patronul a avut o declarație inedită, pe care mai mulți jurnaliști italieni o consideră rasistă:

Întrebat de situația lui Balotelli din ultima perioadă, Cellino a replicat: "Ce vreți să comentez despre asta? Este negru, dar se chinuie să iasă la lumină. Nu putem să ne bazăm pe un singur om tot timpul. Nu ar fi corect pentru echipă."

Premier League

Nebunul Balotelli si aventurile povestite de un coleg de la City. "Ne-a scos din minți pe toți!"

24/05/2020 LA 09:03

"Mario este mult mai fragil decât pare"

După ce declarația a făcut înconjurul Italiei foarte rapid, Cellino a revenit cu o nouă replică, la scurtă vreme după aceea, în care a explicat că s-a referit la altceva și că n-a vrut în niciun moment să-l jignească pe Balotelli. Președintele a mai recunoscut și că decizia lui Balotelli de a se a alătura formației din Serie A a fost greșită încă de la început:

Fraza mea de mai devreme a fost total neînțeleasă. Nu am vrut să fac vreun comentariu cu tentă rasistă, în niciun caz. Dacă aș putea să dau timpul înapoi, l-aș întreba pe Balotelli dacă vrea cu adevărat să vină la Brescia. Decizia lui din vară a fost mult mai riscantă decât părea la prima vedere. Mario este mult mai fragil decât lasă să se vadă. El nu este obișnuit să lupte pentru evitarea retrogradării și cred că asta este o problemă. Nu este la fel de determinat când intră pe teren, iar din cauza asta au de suferit atât el, cât și echipa.

Brescia este pe ultimul loc în campionatul Italiei, cu numai două victorii obținute în 12 etape. Balotelli, ajuns la 29 de ani, a reușit două goluri în actualul sezon și a trecut print-un moment delicat în deplasarea de la Verona, când mai mulți suporteri de-ai lui Hellas i-au adresat scandări rasiste.

Serie A

Răspunsul dur al lui Balotelli, după ce Chiellini a spus că voia să-i dea 2 palme

10/05/2020 LA 10:56
Serie A

"Balotelli e groaznic, voiam să-i dau o palmă! Și nu el e cel mai rău!" Dezvăluirile lui Chiellini

09/05/2020 LA 12:49
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie ABresciaMario Balotelli
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol