Un fan al lui Juventus a postat pe Twitter mesajul "Ar fi minunat să câștigăm titlul, dar ar fi și mai frumos dacă am spune <<Nu, mulțumesc>>"
Andrea Agnelli a apreciat acest mesaj, iar italienii au înțeles ce își dorește patronul lui Juventus.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42

Planul de redresare a fotbalului

Miliardarul torinez este implicat activ și în găsirea unor solușii de ieșire din criză la nivel european. Agnelli este și președintele Asociației Cluburilor Europene și a făcut un apel la celelalte cluburi pentru a pune pe masă mai multe variante de redresare după această criză provocată de coronavirus.
Suntem toti oameni responsabili, care ne gândim la binele cluburilor. Această criză pune în pericol întrega existență a fotbalului profesionist! Acum nu se joacă și nu încasăm, dar noi trebuie să găsim soluții de a ne onoara contractele existente cu jucătorii, cu ceilalți angajați și furnizori. Discuțiile dintre noi vor afecta toată organizarea fotbalului de acum încolo. De aceea, UEFA trebuie să intre în mijlocul problemelor și să găsim o abordare diferită pentru regulile de Fair Play financiar
Această asociație a cluburilor caută soluții pentru ca toate campionatele să fie reluate în condiții optime, iar aceste norme vor fi propuse către UEFA și FIFA.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16