Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paulo Dybala a oferit noi detalii despre relația sa cu Ronaldo și sezonul dificil al lui Juventus

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/04/2021 la 17:15 GMT+3

Paulo Dybala s-a arătat încântat de atitudinea lui Ronaldo, dezvăluind că portughezul îşi doreşte întotdeauna să câştige, inclusiv la antrenamentele echipei.

Paulo Dybala esulta dopo il gol in Juventus-Napoli Serie A 2020-21

Credit imagine: Getty Images

articol de Romeo Ene
Starul italienilor a fost criticat recent, după succesul lui Juve cu Genoa, scor 3-1, nebucurându-se din cauza faptului că nu a marcat.
Fostul jucător al lui Real Madrid este golgheterul din Serie A, cu 25 de goluri şi îşi doreşte să înscrie la fiecare meci.

Dybala a dezvăluit care este relaţia sa cu Ronaldo

Juve l-a adus pe Cristiano Ronaldo în 2018 deoarece îşi dorea să câştige Liga Campionilor. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă portughezul a continuat să-şi facă treaba pe teren şi să-şi atingă diferite obiective personale. Dybala a vorbit recent despre colegul său de clasă mondială și a menţionat că el și Ronaldo au o relație bună și se antrenează împreună tot timpul.
Dybala precizează că golgheterul lui Juventus este obsedat să câştige şi nu este niciodată fericit atunci când pierde, inclusiv la antrenamentele echipei. El dezvăluie, de asemenea, cât de aproape sunt amândoi de atingerea bornei de 100 de goluri pentru Juventus.
‘’Amândoi suntem aproape de a marca 100 de goluri cu Juventus. Mie îmi lipsește unul, lui trei. Își dorește întotdeauna să câștige, chiar și la antrenamente, iar când pierde devine inabordabil pentru câteva minute”, a precizat Dybala, potrivit Calciomercato.com, citat de Football Italia.
‘’Ne antrenăm împreună și executăm lovituri libere. Este total dedicat. El vrea întotdeauna să câștige, întotdeauna. Au existat zvonuri despre posibila mutare a lui Messi la Juventus, dar am știut că ar fi fost dificil și este dificil într-adevăr să alegem unul dintre el și Cristiano”.
Dybala, resemnat în privinţa Scudetto
Paulo Dybala a recunoscut că Juventus a avut parte de un ‘’an rău”, ‘’bătrâna doamnă’’ nereuşind să-şi apere titlul în Serie A, iar argentinianul a precizat faptul că Serie A aparține lui Inter. Echipele din spatele formaţiei lui Conte şi-au luat gândul de la titlu, în ciuda faptului că Inter nu a câştigat ultimele 2 jocuri, obţinând 2 remize cu acelaşi scor, 1-1. Nerazzurri au 10 puncte avans faţă de Milan, ocupanta locului 2, cu 6 etape înainte de finalul sezonului.
Dybala se numără printre cei care continuă să excludă şansele la titlu ale lui Juve, fiind de părere că Serie A este decisă și recunoaște că, ‘’deși am putea câştiga Cupa Italiei + Supercupa pe care am cucerit-o deja, a fost un ‘’an rău” 'pentru Juventus.Trebuie să câştigăm finala Cupei Italiei împotriva Atalantei, am câștigat deja un trofeu, Supercupa împotriva lui Napoli", a declarat Dybala în direct pe Twitch (potrivit TuttoSport).
‘’Normal că este un an prost pentru că nu vom câştiga noi Scudetto, ci Inter, în timp ce noi eram obișnuiți cu succesul în campionat. Este un an diferit, un an în care ne-am schimbat foarte mult, de la antrenor la jucători. Mulți jucători sunt noi. Acum trebuie să învățăm din greșelile noastre, sperăm să ne descurcăm mai bine anul viitor.’’
Juventus se află pe locul 4, după 32 de etape, cu 65 de puncte, 2 în plus faţă de Napoli, ocupanta locului 5, iar formaţia lui Pirlo va evolua pe terenul Fiorentinei etapa viitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo