Paulo Dybala a dezvăluit că nu este încă la potențialul maxim după ce a fost de 4 ori testat pozitiv cu COVID-19 după ce sezonul de Serie A a fost suspendat din cauza pandemiei.
Argentinianul a anunțat prima dată că el și iubita lui, Oriana Sabatini, au fost testați pozitiv pe 21 martie. Jucătorul de 26 de ani se afla în izolare, însă a avut mari dificultăți în a se vindeca, fiind testat pozitiv de alte 3 ori într-un interval de 6 săptămâni!

Dybala nu și-a revenit complet

Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02
În timpul unui eveniment caritabil de FIFA 20, Dybala i-a spus lui Dele Alli că nu și-a revenit în totalitate din punct de vedere fizic după ce a fost testat pozitiv.
Am avut coronavirus, dar acum mă simt mult mai bine. Încă nu sunt 100%, dar sunt destul de bine. Am reînceput să ne antrenăm și fotbalul se va întoarce astfel că în curând voi putea face ceea ce iubesc cel mai mult
Juventus va reveni pe teren vineri în returul semifinalei Cupei Italiei contra celor de la AC Milan. Serie A va reîncepe apoi pe 20 iunie, Juventus urmând să joace contra celor de la Bologna pe 22 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Juventus şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul viitor! Ce design vor avea tricourile torinez
18/05/2021 LA 11:47
Serie A
Dybala pare decis să plece de la Juventus și a ales unde vrea să joace! Reacția lui Andrea Pirlo
12/04/2021 LA 17:08