Paulo Dybala a dezvăluit că nu este încă la potențialul maxim după ce a fost de 4 ori testat pozitiv cu COVID-19 după ce sezonul de Serie A a fost suspendat din cauza pandemiei.
Argentinianul a anunțat prima dată că el și iubita lui, Oriana Sabatini, au fost testați pozitiv pe 21 martie. Jucătorul de 26 de ani se afla în izolare, însă a avut mari dificultăți în a se vindeca, fiind testat pozitiv de alte 3 ori într-un interval de 6 săptămâni!

Dybala nu și-a revenit complet

Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
În timpul unui eveniment caritabil de FIFA 20, Dybala i-a spus lui Dele Alli că nu și-a revenit în totalitate din punct de vedere fizic după ce a fost testat pozitiv.
Am avut coronavirus, dar acum mă simt mult mai bine. Încă nu sunt 100%, dar sunt destul de bine. Am reînceput să ne antrenăm și fotbalul se va întoarce astfel că în curând voi putea face ceea ce iubesc cel mai mult
Juventus va reveni pe teren vineri în returul semifinalei Cupei Italiei contra celor de la AC Milan. Serie A va reîncepe apoi pe 20 iunie, Juventus urmând să joace contra celor de la Bologna pe 22 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29