Argentinianul de 26 de ani mai are doi ani de contract cu Juventus iar clubul consideră că este logic ca el să-și dorească o mărire de salariu. Juventus este încrezătoare privind reînnoirea contractului, a informat oficialul clubului, Fabio Paratici.
Contractul lui Dybala expiră în 2022 iar el a declarat într-un interviu acordat CNN în această săptămână că așteaptă ca clubul să înceapă negocierile. Goal a informat miercuri că Dybala cere un salariu de 12 milioane de euro pe an iar biaconerii sunt încrezători că se va ajunge la un acord.
Dybala nu a fost în cea mai bună formă de când a ajuns Cristiano Ronaldo la Juve, argentinianul înscriind 23 de goluri în toate competițiile de la începutul sezonului trecut până în prezent, mai puține decât în sezonul 2017/2018.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 5 ORE
Maurizio Sarri a recunoscut că situația este dificilă pentru Dybala, despre care s-a scris că ar putea ajunge la Manchester United sau Tottenham în fereastra de transferuri precedentă.

Juventus, încrezătoare că Dybala va rămâne la Torino

Totuși, Paritici a confirmat că Juventus rămâne încrezătoare privind șansele de a-l convinge să-și prelungească șederea la Torino și a declarat că este normal ca el să-și dorească o creștere semnificativă de salariu.
Paratici a declarat: ”Nu suntem îngrijorați, am început negocierile cu Dybala și agentul său, suntem optimiști și încrezători. Toată lumea care merge să renegocieze vrea o îmbunătățire a contractului, este complet normal”.
Întrebat despre interesul lui Juventus în Nicolo Zaniolo de la Roma: ”Nu este momentul să vorbim despre fereastra de transferuri, s-a discutat deja când nu se juca fotbal, dar acum vrem să ne bucurăm de revenirea fotbalului italian”.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34