Zlatan Ibrahimovic a reușit un sprint în care a ajuns la viteza de 32.5 km/h, al treilea cel mai rapid dintre toți jucătorii acestei etape în Serie A.
Zlatan Ibrahimovic a marcat primul gol după revenirea la AC Milan la primul său meci ca titular. Ibrahimovic a înscris în victoria cu 2-0 în fața celor de la Cagliari și a explicat după partidă în stilul său caracteristic de ce nu a celebrat golul așa cum o face de obicei.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM 14 ORE
"Voi sărbători ca un zeu pe San Siro, nu aici. Îmi place să sărbătoresc astfel după fiecare gol, așa mă simt viu. E important pentru un atacant să fie acolo la finalizare, uneori mingea ajunge în poartă, alteori nu. Am greșit câteva mingi în startul partidei, dar am nevoie de câteva partide pentru a fi în formă", a afirmat el.
"Mă simt bine, antrenorul a vrut să se gândească la vârsta mea și să vadă dacă am nevoie de odihnă, dar nu a fost nicio problemă. Mintea mea e în continuare ageră și corpul trebuie să o urmeze. Am jucat cu 2 atacanți și 2 extreme pentru a duce jocul în față și a mers bine.", a adăugat suedezul.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
IERI LA 18:07
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
IERI LA 13:57