Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Performanță fabuloasă a lui Ibrahimovic la 38 de ani! Ce viteză a prins suedezul cu Cagliari

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/01/2020 la 18:07 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a revenit la Milan la 38 de ani iar suedezul a demonstrat în partida cu Cagliari că încă poate juca la nivel înalt.

Gelungenes Startelfdebüt: Ibrahimovic mit erstem Treffer

Credit imagine: SID

Zlatan Ibrahimovic a reușit un sprint în care a ajuns la viteza de 32.5 km/h, al treilea cel mai rapid dintre toți jucătorii acestei etape în Serie A.
Zlatan Ibrahimovic a marcat primul gol după revenirea la AC Milan la primul său meci ca titular. Ibrahimovic a înscris în victoria cu 2-0 în fața celor de la Cagliari și a explicat după partidă în stilul său caracteristic de ce nu a celebrat golul așa cum o face de obicei.
"Voi sărbători ca un zeu pe San Siro, nu aici. Îmi place să sărbătoresc astfel după fiecare gol, așa mă simt viu. E important pentru un atacant să fie acolo la finalizare, uneori mingea ajunge în poartă, alteori nu. Am greșit câteva mingi în startul partidei, dar am nevoie de câteva partide pentru a fi în formă", a afirmat el.
"Mă simt bine, antrenorul a vrut să se gândească la vârsta mea și să vadă dacă am nevoie de odihnă, dar nu a fost nicio problemă. Mintea mea e în continuare ageră și corpul trebuie să o urmeze. Am jucat cu 2 atacanți și 2 extreme pentru a duce jocul în față și a mers bine.", a adăugat suedezul.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo