Adus de la Cracovia, Piatek a demolat apărările din Serie A în primele 6 luni la Genoa. Polonezul avea mai multe goluri ca Ronaldo și se lupta cu recordurile de eficacitate ale lui Shevchenko, așa că Milan l-a cumpărat cu 36 de milioane. Forma bună a lui Piatek a continuat, iar returul a reprezentat un succes. Atacantul polonez a marcat încă 9 goluri și nimic nu anunța căderea din acest sezon.

Căderea lui Piatek

Randamentul lui Piatek a scăzut considerabil odată cu venirea lui Gaimpaolo, iar Milanul s-a prăbușit în clasament. Polonezul a reușit doar două goluri în acest sezon, cu Verona și Torinpo, ambele în deplasare. Mai mult, Piatek și-a pierdut și locul în atacul naționalei. Lewandowski s-a descurcat mai bine singur la ultimele două partide, când a marcat trei din cdele cinci goluri ale victoriilor cui Letonia și Macedonia de Nord.
Serie A
Piatek, optimist după mai puțin de un an la Milan: "O să valorez 70 milioane de euro"
18/11/2019 LA 14:21

Salvarea vine de la Pioli

Schimbarea antrenorului la Milan ar putea fi imboldul de care Piatek are nevoie. Stefano Pioli a declarat că unul din cele mai importante obiective pe gtermen scurt este recuperarea golgeterului din sezonul trecut. Piatek câștigă 2 milioane pe sezon la Milan și speră să spargă ghinionul în acest weekend. Milan întâlnește Lecce, echipa pe care a mitraliat-o cu patru goluri la debutul în Italia, în vara lui 2018.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
24/10/2021 LA 18:40
Serie A
Ibrahimovic i-a "dat" gol lui Ciprian Tătărușanu. Meci cu " de toate" pe Renato Dall'Ara
23/10/2021 LA 21:02