Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Piatek, optimist după mai puțin de un an la Milan: "O să valorez 70 milioane de euro"

Cosmin Cioboata

Publicat 18/11/2019 la 16:21 GMT+2

AC Milan are un sezon cu mult sub așteptări în Serie A, după 12 etape. Formația de pe San Siro se află abia pe locul 14, cu numai 13 puncte acumulate.

Krzysztof Piatek dopo Verona-Milan 0-1 - Serie A 2019-2020

Credit imagine: Getty Images

Piatek (24 ani) a fost adus de la Genoa în luna ianuarie în schimbul a 35 de milioane de euro, iar acum este om de bază în atacul "rossonerilor". Atacantul polonez a înscris 14 goluri de când a ajuns la Milan și este cel mai bun marcator din formația pregătită de Stefano Pioli în acest sezon, cu trei reușite.
Într-un interviu acordat pentru Calcio Mercato, Krzysztof Piatek a avut numai cuvinte de laudă pentru suporterii "diavolului milanez", care l-au întâmpinat cu o atmosferă senzațională:
Totul s-a întâmplat foarte repede când am ajuns la Milan. Nici n-am apucat să pun întrebări. Eram concentrat numai pe antrenamente și încercam să muncesc din greu. Am fost absolut șocat în primul meu meci, contra lui Napoli. Țin minte că aveam căștile pe urechi și ascultam muzică, dar tot puteam să aud cântecele fanilor. Îmi strigau numele și mă aplaudau. M-au primit pe San Siro ca și când jucam acolo de foarte mulți ani.
Krzysztof Piatek, Milan-Lazio, Getty Images

"La următorul transfer voi valora 60-70 milioane de euro"

Marcator în ultimul meci al naționalei Poloniei, Piatek a declarat că valoarea sa se va dubla când va pleca de pe San Siro:
Acum, cota mea de piață este de 38 milioane de euro. La următorul transfer voi valora 60-70 milioane de euro. Pentru asta trebuie să fiu ambițios și să nu mă abat de la drum. Sunt abia la începutul carierei, așa că mai am mult de muncit.
Următorul meci al lui AC Milan este chiar împotriva lui Napoli, pe San Siro. Ambele echipe traversează o perioadă dificilă, cu foarte puține puncte obținute în ultimele cinci etape din campionatul Italiei. Napoli este pe locul șapte în Serie A, cu șase puncte în fața adversarei de sâmbătă (ora 19:00).

Cifrele lui Piatek la Milan:

  • Meciuri: 33
  • Goluri: 14
  • Assist-uri: 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo