Articol scris de Romeo Ene
Cu ajutorul acestui succes, Agnelli a confirmat faptul că Pirlo va rămâne pe banca torinezilor cel puţin până la finalul sezonului. În zilele premergătoare meciului cu Napoli, presa din Italia a scris că o eventuală înfrângere ar duce la demiterea lui Pirlo, astfel că tânărul antrenor s-a aflat sub o presiune uriașă.
"Bătrâna Doamnă" venea dupo o înfrângere acasă cu Benevento și un egal la Torino, în ‘’Derby della Mole’’, rezultate care i-au pus serios în pericol poziția de Champions League. Lucru de neconceput pentru o formație care îl are în componență pe Ronaldo și care a câștigat ultimele 9 titluri în Serie A.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
https://i.eurosport.com/2021/04/07/3025141.jpg

"Finala" cu Napoli, câștigată

Ieri, formația lui Pirlo nu a făcut un meci de excepție, însă a deschis scorul din start, prin CR7. Ronaldo a depășit bariera celor 25 de goluri marcate într-un sezon, doar în campionat, pentru a 12-a oară în carieră.Napoli a avut șansele ei să revină în meci, însă Buffon a fost în zi mare, reușind două parade de excepție; în special la faza în care Insigne a avut golul în vârful bocancului, veteranul goalkeeper s-a remarcat.
Cu 17 minute înainte de final, Dybala, revenit în sfârșit după accidentare și intrat în locul lui Morata, a făcut ca soarta partidei să nu mai fie în dubiu, punctând pentru 2-0. Oaspeții au avut totuși șansa golului de onoare în minutul 89, după ce Insigne a transformat un penalty.
Grație acestui succes, torinezii urcă pe 3, însă se anunță un final de sezon extrem de echilibrat: Milan, Juventus, Atalanta și Napoli se luptă pentru 3 poziții de Ligă și sunt despărțite de doar 4 puncte. Potrivit Tuttosport, Andrea Pirlo a trecut acest test cu brio şi va rămâne la Juve până la finalul sezonului, cel puţin.
Aseară a sosit un ‘’răspuns” pe teren de la Juventus atât din punct de vedere al jocului, cât și mai ales din punct de vedere al determinării. Echipa este alături de Pirlo, care și-a câștigat dreptul de a termina sezonul. Cu multe obiective încă puse în joc, Juventus poate încheia decent un sezon în care a fost eliminată de Porto încă din optimile UEFA Champions League.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57