Ronaldo nu mai e o prioritate pentru Juventus, salariul uriaș primit nefiind tradus în performanțe în Champions League. De când a venit fotbalistul cu 5 Ligi ale Campionilor la Torino, bianconerii au fost eliminați de Ajax (sferturi), de Lyon și Porto (optimi) în Ligă.
Ca atare, oficialii "Bătrânei Doamne" nu doar că nu iau în calcul în prezent să îi prelungească înțelegerea scadentă în 2022, dar se gândesc serios să îl vândă, în vară. Se vorbește despre variantele PSG și Real Madrid, presa din Spania anunțând ieri că agentul său l-a contactat deja pe Florentino Perez pentru a demara negocierile.

Ronaldo, tot mai aproape de despărțirea de Juventus

Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02
Corriere dello Sport a descoperit azi că Juve e dispusă să se despartă de starul său în vară pentru o sumă de doar 29 de milioane de euro, conștientizând că nu multe formații s-ar îngrămădi să îl ia în cazul unei sume mai mari, din cauza salariului. În conferința de presă de azi, Pirlo a fost întrebat despre zvonurile unui viitor transfer și interesant e că tehnicianul nu a negat că torinezii sunt dispuși să îl vândă. Tânărul antrenor crede că e normal să apară astfel de ipoteze, în contextul în care CR7 e un fotbalist atât de valoros.
"E ok. E normal ca Ronaldo să fie dezamăgit, așa suntem cu toții. Zvonurile sunt normale, el e cel mai important jucător din lume, alături de Messi. A făcut mereu o treabă excelentă pentru noi și și-a demonstrat valoarea", a spus Pirlo în conferința de presă de azi.
Juventus se deplasează în această rundă la Cagliari, pentru duelul cu formația lui Răzvan Marin. După 9 titluri la rând, "Bătrâna Doamnă" e abia pe 3 în Serie A, la 10 puncte de liderul Inter. Chiar dacă are un meci mai puțin disputat, ar fi o surpriză ca Juve să mai câștige un nou lo scudetto.
Fotbal
3 cluburi importante se luptă pentru transferul lui Locatelli! De ce e Juventus dezavantajată
30/06/2021 LA 14:25
Serie A
Transferul lui Locatelli la Juventus, dat peste cap de Radu Drăgușin?
25/06/2021 LA 06:03