Fotbal
Serie A

Pirlo știe cine va fi cel mai bun din lume în următorii ani: "Nu e moștenitorul meu, e mai complet"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Andrea Pirlo

Credit imagine: SID

DeCristian Mihala
12/05/2020 la 11:29

Andrea Pirlo a vorbit la superlativ despre cel pe care toți îl văd urmașul său în fotbalul italian, Sandro Tonali. Fostul mare mijlocaș italian îl vede pe puștiul de 20 de ani un fotbalist mult mai complet decât a fost el.

La 24 ani distanță de la debutul lui Andrea Pirlo în tricoul Bresciei, "rândunelele" sunt gata de un viitor export pe sume amețitoare. Comparația dintre Tonali și Pirlo pare inevitabilă, dar fostul mare jucător de la Juventus sau Milan a explicat de ce aceasta nu își are rostul. Tonali e un fotbalist mult mai complet, care are calități diferite, crede cel poreclit "Arhitectul".

"Toți spun că Tonali este moștenitorul meu. Din punctul meu de vedere, se aseamănă cu mine doar din punct de vedere fizic și din punct de vedere al faptului că și-a început cariera la Brescia. Dar este un alt gen de jucător, mult mai complet decât am fost eu. Se apără mai bine, este cu siguranță cel mai promițător jucător din Italia în acest moment. Dar nu îl văd ca pe un moștenitor, pentru că modul lui de joc e diferit, e mult mai puternic decât am fost eu. Va deveni cu siguranță un mare fotbalist", a spus Pirlo, într-un interviu acordat pe Instagram pentru emisiunea "Le Iene".

Serie A

Jucătorul de care Ronaldinho s-a rugat să nu îl mai faulteze. "A venit la mine şi mi-a zis aşa"

ACUM O ZI

Lucescu, cuvinte mari la adresa lui Tonali

Tonali este fără doar și poate viitorul mare star al fotbalului mondial, judecând după câte lucruri frumoase a arătat până la 20 de ani. Cu un background important în fotbalul italian, Mircea Lucescu a rămas extrem de conectat la tot ce înseamnă Serie A și e convins că Tonali are toate calitățile pentru a deveni un fotbalist world class.

"Tonali e foarte bun și are un viitor excepțional. Cred ca va fi ultimul său sezon la Brescia, având în vedere că toate echipele mari sunt pe urmele lui. E un urmaș demn al lui Pirlo. Sunt foarte asemănători, chiar dacă Tonali este mai dinamic", a spus Lucescu la Radio Musica Television.

Massimo Cellino, președintele formației din Lombardia, a dezvăluit de curând că a refuzat o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Sandro Tonali. Brescia vrea 300 de milioane pentru puștiul minune italian. Toate formațiile mari din Europa sunt pe urmele mijlocașului italian: United, care își trimite scouteri la fiecare meci al lui Brescia, dar și Barcelona, Juventus, Inter, Atletico Madrid și PSG se interesează constant de Tonali.

Calitățile lui Sandro Tonali

Întrebat despre calitățile lui Tonali, președintele Bresciei, Massimo Cellino, a vorbit despre bucruia acestuia de a juca fotbal. În egală măsură, Sandro e un mijlocaș box-to-box, capabil să orchestreze acțiunile de atac și să înscrie cu șuturi de la distanță.

"Talentul lui e uriaș, dar ce mă impresionează și mai mult e plăcerea pe care o are când joacă fotbal. Iubește să fie pe teren și nimic altceva nu îl interesează. S-a sacrificat mult pentru a acoperi o zonă mare de teren la Brescia, are și foarte multe sarcini defensive. Dacă ar juca într-un rol mai avansat, cu siguranță că ar marca mult mai mult. Are un șut formidabil", a spus Massimo Cellino.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Vestea așteptată de toți fanii! Care este starea lui Zlatan, după accidentarea gravă de ieri

IERI LA 11:48
Serie A

"Am vrut să mor!". Ce simte un fotbalist de top, după ce ratează transferul carierei

IERI LA 18:39
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie A
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Cum va aduce La Liga un omagiu victimelor coronavirusului. Ce se va întâmpla în timpul partidelor

ACUM 3 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe