Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pirlo știe cine va fi cel mai bun din lume în următorii ani: "Nu e moștenitorul meu, e mai complet"

Cristian Mihală

Publicat 12/05/2020 la 13:33 GMT+3

Andrea Pirlo a vorbit la superlativ despre cel pe care toți îl văd urmașul său în fotbalul italian, Sandro Tonali. Fostul mare mijlocaș italian îl vede pe puștiul de 20 de ani un fotbalist mult mai complet decât a fost el.

Andrea Pirlo

Credit imagine: SID

La 24 ani distanță de la debutul lui Andrea Pirlo în tricoul Bresciei, "rândunelele" sunt gata de un viitor export pe sume amețitoare. Comparația dintre Tonali și Pirlo pare inevitabilă, dar fostul mare jucător de la Juventus sau Milan a explicat de ce aceasta nu își are rostul. Tonali e un fotbalist mult mai complet, care are calități diferite, crede cel poreclit "Arhitectul".
"Toți spun că Tonali este moștenitorul meu. Din punctul meu de vedere, se aseamănă cu mine doar din punct de vedere fizic și din punct de vedere al faptului că și-a început cariera la Brescia. Dar este un alt gen de jucător, mult mai complet decât am fost eu. Se apără mai bine, este cu siguranță cel mai promițător jucător din Italia în acest moment. Dar nu îl văd ca pe un moștenitor, pentru că modul lui de joc e diferit, e mult mai puternic decât am fost eu. Va deveni cu siguranță un mare fotbalist", a spus Pirlo, într-un interviu acordat pe Instagram pentru emisiunea "Le Iene".

Lucescu, cuvinte mari la adresa lui Tonali

Tonali este fără doar și poate viitorul mare star al fotbalului mondial, judecând după câte lucruri frumoase a arătat până la 20 de ani. Cu un background important în fotbalul italian, Mircea Lucescu a rămas extrem de conectat la tot ce înseamnă Serie A și e convins că Tonali are toate calitățile pentru a deveni un fotbalist world class.
"Tonali e foarte bun și are un viitor excepțional. Cred ca va fi ultimul său sezon la Brescia, având în vedere că toate echipele mari sunt pe urmele lui. E un urmaș demn al lui Pirlo. Sunt foarte asemănători, chiar dacă Tonali este mai dinamic", a spus Lucescu la Radio Musica Television.
Massimo Cellino, președintele formației din Lombardia, a dezvăluit de curând că a refuzat o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Sandro Tonali. Brescia vrea 300 de milioane pentru puștiul minune italian. Toate formațiile mari din Europa sunt pe urmele mijlocașului italian: United, care își trimite scouteri la fiecare meci al lui Brescia, dar și Barcelona, Juventus, Inter, Atletico Madrid și PSG se interesează constant de Tonali.

Calitățile lui Sandro Tonali

Întrebat despre calitățile lui Tonali, președintele Bresciei, Massimo Cellino, a vorbit despre bucruia acestuia de a juca fotbal. În egală măsură, Sandro e un mijlocaș box-to-box, capabil să orchestreze acțiunile de atac și să înscrie cu șuturi de la distanță.
"Talentul lui e uriaș, dar ce mă impresionează și mai mult e plăcerea pe care o are când joacă fotbal. Iubește să fie pe teren și nimic altceva nu îl interesează. S-a sacrificat mult pentru a acoperi o zonă mare de teren la Brescia, are și foarte multe sarcini defensive. Dacă ar juca într-un rol mai avansat, cu siguranță că ar marca mult mai mult. Are un șut formidabil", a spus Massimo Cellino.
Player's Cut - marți, 12 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo