Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Pjanic i-a spus "Da" Barcelonei!". Catalanii trimit doi jucători la Torino, dar Juve nu e mulțumită

Cristian Mihală

Actualizat 08/05/2020 la 11:58 GMT+3

Barcelona s-a înțeles cu reprezentanții lui Pjanic pentru un contract la Barcelona. Rămâne ca și Juventus să bată palma cu formația de pe Camp Nou, însă pretențiile bianconerilor nu sunt respectate în acest moment de catalani.

Pjanic-Arthur , schimbul verii

Credit imagine: Getty Images

"Pjanic i-a spus "Da" Barcelonei", titrează Gazzetta dello Sport, care apoi notează că "bosniacul e gata să îi spună "la revedere" lui Juventus și să poarte tricoul Barcelonei. Jucătorul și-a dat acordul pentru transfer, dar rămâne ca și cele două cluburi să se înțeleagă".
Problemele nu sunt simple deloc. "Bătrâna Doamnă" și-l dorește la schimb pe Arthur, fotbalist care e apreciat în mod deosebit de Sarri, dar catalanii au venit cu o contra-propunere: Rakitic sau Vidal. Ambii au însă 32 de ani, iar bianconerii își doresc un jucător de viitor în locul lui Pjanic.

Juventus a recunoscut că e deschisă la negocieri.

Deși fără îndoială că o asemenea tranzacție ar putea să pară la o primă vedere în beneficiul catalanilor, judecând după cota mult mai bună avută de bosniac, se pare că oficialii "Bătrânei Doamne" gândesc în perspectivă. Pjanic a trecut de vârful carierei, împlinind deja 30 de ani, iar acesta nu mai poate fi folosit nici la capitolul unde excela, loviturile libere directe, în condițiile în care în lotul torinezilor se află Cristiano Ronaldo. De partea cealaltă, Arthur, chiar dacă nu a impresionat în mod deosebit la Barcelona, are doar 23 de ani, și mulți specialiști îl văd cu potențialul de a deveni unul dintre cei mai buni mijlocaș centrali din lume.
Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, a participat în direct la o emisiune a canalului italian Sky Sport, prezentată de renumitul jurnalist Gianluca di Marzio, specialist în transferuri. La întrebarea directă dacă Juve a ajuns la vreun acord cu clubul Barcelona pentru un schimb între Arthur și Miralem Pjanic, Paratici, care cu siguranță știa că va fi chestionat pe această temă, a răspuns: "Vorbim cu Barça așa cum facem cu restul marilor cluburi, deoarece va fi o vară specială. Avem nevoie de idei, de oferte de schimb, pentru că se vor întâmpla lucruri pe piața transferurilor, dar nu vor fi foarte mulți bnai în joc".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo