Lukaku a ajuns în cea mai bună formă la Inter după o perioadă nefastă la Manchester United iar belgianul a înscris peste 30 de goluri în sezonul 2019/2020 pentru prima oară în carieră. Belgianul a marcat 34 de goluri, ultimul dintre acestea venind în prima finală europeană jucată de Inter în ultimii zece ani, cea a Europa League pierdută în fața celor de la Sevilla.
În acest sezon, internaționalul belgian a marcat de 11 ori în 12 partide în toate competițiile, astfel că a depășit deja totalul golurilor marcate la Manchester United, în 30 de meciuri mai puțin.

Inter vrea să îl păstreze pe Romelu Lukaku

Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Conform 90min.com, Inter dorește să se asigure că Lukaku nu poate fi tentat cu alte oferte iar oficialii clubului italian vor să înceapă negocierile cât mai curând pentru a-i oferi un nou contract, chiar dacă actuala înțelegere expiră abia în vara lui 2024.
Juventus se află printre cluburile interesate de Lukaku, alături de câteva echipe din Premier League. Totuși, se pare că Lukaku este foarte fericit pe Giuseppe Meazza și nu dorește să plece în altă parte.
”Romelu iubește viața la Inter, știa că va face performanțe în Seria A și nu este în nicio grabă de a pleca, în ciuda faptului că știe că există interes pentru el”, a declarat o sursă pentru 90min.com.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58