Juventus Torino a devenit unul dintre cele mai puternice cluburi din lume în ceea ce privește forța financiară. Clubul este cotat la Bursă iar cotația a crescut enorm după venirea lui Cristiano Ronaldo din urmă cu un an.
Transferul portughezului este însă doar următorul pas din planul pe termen lung al campioanei Italiei. Conform Paolo Aicardi, președintele unui grup care deține acțiuni la Juventus, a dezvăluit obiectivul echipei: sa-l găsească pe noul Cristiano Ronaldo.

Juve vrea să descopere noul Cristiano Ronaldo

Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 16 ORE
Aicardi a dezvăluit că țelul lui Juventus este să găsească următorul star care va domina lumea fotbalului și să-l aducă atunci când este tânăr.
"Ronaldo a fost punctul final al unui plan care a început în urmă cu 8 ani când Vucinic era starul pe care îl puteam cumpăra. De la el până la Cristiano au mai fost câțiva pași: Tevez, Khedira... Aceștia au arătat că din ce în ce mai mulți jucători importanți veneau la Juventus.
Când am ajuns la Cristiano, numărul 1, a devenit clar că orice jucător poate acum să o aleagă pe Juventus înainte de Madrid, United sau Barca. Acum orice este posibil și aducerea lui De Ligt este dovada. Următorul nostru pariu este să-l găsim pe următorul Cristiano, însă mai tânăr" a spus Paolo Aicardi.
Creșterea capitalului celor de la Juventus este estimată la 300 de milioane de euro și, conform spuselor președintelui Agnelli, aceste fonduri vor fi folosite pentru a finanța un plan de creștere pe 3 ani.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32