Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Planul lui Juve: "Acum 8 ani era Vucinic. Am ajuns la Cristiano. Următorul va fi un CR7 mai tânăr"

Sebastian Ujica

Publicat 24/10/2019 la 17:34 GMT+3

Cei de la Juventus dezvăluie că venirea lui Cristiano Ronaldo face parte dintr-un plan început în urmă cu 8 ani de campioana Italiei.

Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Juventus Torino a devenit unul dintre cele mai puternice cluburi din lume în ceea ce privește forța financiară. Clubul este cotat la Bursă iar cotația a crescut enorm după venirea lui Cristiano Ronaldo din urmă cu un an.
Transferul portughezului este însă doar următorul pas din planul pe termen lung al campioanei Italiei. Conform Paolo Aicardi, președintele unui grup care deține acțiuni la Juventus, a dezvăluit obiectivul echipei: sa-l găsească pe noul Cristiano Ronaldo.

Juve vrea să descopere noul Cristiano Ronaldo

Aicardi a dezvăluit că țelul lui Juventus este să găsească următorul star care va domina lumea fotbalului și să-l aducă atunci când este tânăr.
"Ronaldo a fost punctul final al unui plan care a început în urmă cu 8 ani când Vucinic era starul pe care îl puteam cumpăra. De la el până la Cristiano au mai fost câțiva pași: Tevez, Khedira... Aceștia au arătat că din ce în ce mai mulți jucători importanți veneau la Juventus.
Când am ajuns la Cristiano, numărul 1, a devenit clar că orice jucător poate acum să o aleagă pe Juventus înainte de Madrid, United sau Barca. Acum orice este posibil și aducerea lui De Ligt este dovada. Următorul nostru pariu este să-l găsim pe următorul Cristiano, însă mai tânăr" a spus Paolo Aicardi.
Creșterea capitalului celor de la Juventus este estimată la 300 de milioane de euro și, conform spuselor președintelui Agnelli, aceste fonduri vor fi folosite pentru a finanța un plan de creștere pe 3 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo