Fotbalul italian este pregătit de revenirea pe teren. Cel puțin așa susține Gravina, președintele Federației într-o intervenție la postul de radio TMW.
Prioritatea numărul 1 este finalizarea sezonului! Din calculele făcute de noi vom putea reveni pe teren pe 20 mai sau cel mai târziu la începutul lunii iunie și astfel vom putea finaliza sezonul în iulie. Vom juca 124 de meciuri în 47 de zile! Să jucăm pe teren neutru toate meciurile nu cred că este o variantă bună, dar mai mulți specialiști au spus că ar putea fi unica soluție de a finaliza sezonul. Aștept propuneri pentru 4 sau 5 variante de stadioane și vom discuta
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM 9 ORE

Fără titlu la masa verde

https://i.eurosport.com/2020/03/16/2795103.jpg
Italienii vor să revină cât mai repede pe teren și pentru a limita pierderile economice, dar și procesele. Juventus a spus, prin vocea patronului Agnelli, că nu vrea să câștige titlul dacă acest sezon va fi înghețat. Gravina a explicat situația
Să anulăm sezonul este foarte complicat. Va aduce multe alte probleme din punct de vedere economic și legal. Ar trebui să decidem cine ia titlul și dacă se va decerna în acest an. Juventus a spus că nu-l vrea, dar sunt alte echipe care ar putea să ne ducă în tribunele.
Aceasta este proiectul Federației de la Roma. Acum rămâne de văzut cum va evolua criza provocată de coronoavirus și ce părere au medicii italieni despre acest nou termen optimist de reluare a campionatului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
IERI LA 21:01
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21