Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Planul președintelui Federației Italiene de Fotbal: "Reluăm Serie A pe 20 mai!"

Ion Alexandru

Actualizat 02/04/2020 la 10:37 GMT+3

Numărul de oameni infectați și cel al deceselor din cauza pandemiei COVID-19 sunt în scădere, iar președinte Federației Italiene de Fotbal e foarte optimist. Planul este ca antrenamentele să se reia în maxim 3 săptămâni în condiții foarte stricte e carantină, iar sezonul de Serie A să fie reluat pe 20 mai.

Juventus stadium closed to fans for 30 days, due to the Italian government's decision to play matches in the Italian Serie A championship without fans, to contain the spread of the coronavirus. (Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Fotbalul italian este pregătit de revenirea pe teren. Cel puțin așa susține Gravina, președintele Federației într-o intervenție la postul de radio TMW.
Prioritatea numărul 1 este finalizarea sezonului! Din calculele făcute de noi vom putea reveni pe teren pe 20 mai sau cel mai târziu la începutul lunii iunie și astfel vom putea finaliza sezonul în iulie. Vom juca 124 de meciuri în 47 de zile! Să jucăm pe teren neutru toate meciurile nu cred că este o variantă bună, dar mai mulți specialiști au spus că ar putea fi unica soluție de a finaliza sezonul. Aștept propuneri pentru 4 sau 5 variante de stadioane și vom discuta

Fără titlu la masa verde

Serie A
Italienii vor să revină cât mai repede pe teren și pentru a limita pierderile economice, dar și procesele. Juventus a spus, prin vocea patronului Agnelli, că nu vrea să câștige titlul dacă acest sezon va fi înghețat. Gravina a explicat situația
Să anulăm sezonul este foarte complicat. Va aduce multe alte probleme din punct de vedere economic și legal. Ar trebui să decidem cine ia titlul și dacă se va decerna în acest an. Juventus a spus că nu-l vrea, dar sunt alte echipe care ar putea să ne ducă în tribunele.
Aceasta este proiectul Federației de la Roma. Acum rămâne de văzut cum va evolua criza provocată de coronoavirus și ce părere au medicii italieni despre acest nou termen optimist de reluare a campionatului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo