În ultima perioadă, s-a speculat că CR7 nu ar fi fericit la Torino și și-ar dori o nouă provocare, mai devreme de 2022, anul în care își încheie socotelile cu Juventus. Oficialii bianconerilor ar fi vrut să îi ofere extensia contractului cu încă un an, mulțumiți de evoluțiile portughezului și de faptul că e un exemplu pentri toți în vestiar și la antrenamente. Potrivit Tuttosport, însă, Ronaldo nu se simte deloc bine în Piemont și ar fi dorit o nouă provocare.
Oficialii lui Juventus au negat categoric această variantă și garantează că, cel puțin până la finalul stagiunii viitoare, CR7 va evolua în alb și negru.
"Viitorul lui e legat de Juventus și doar de Juventus, vă garantez asta. Sunt mereu zvonuri privind transferurile jucătorilor mari, dar vorbim doar de zvonuri, nu trebuie să le dați multă atenție", a explicat Fabio Paratici într-un Podcast al cunoscutului jurnalist italian FabrizioRomano.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
IERI LA 05:15

AS: Ronaldo vrea înapoi la Real Madrid

Presa din Spania a scris chiar ieri că Ronaldo ar fi tentat de o revenire la Real Madrid, clubul unde s-a simțit cel mai bine.
"Adevărul este că Cristiano Ronaldo și-a schimbat atitudinea față de Real Madrid în ultimele luni. A existat o apropiere cu președintele și cu mulți dintre cei care i-au fost colegi", notează As, dar sursa citată susține că boardul "galacticilor" nu sunt foarte deciși să îl aducă înapoi.
În primul rând, salariul cerut e unul extrem de mare, iar conducerea blanco nu consideră că un fotbalist atât de bătrân (Ronaldo va avea 37 de ani în 2022) mai poate fi util. În plus, la vară e de așteptat ca Mbappe să fie transferat de campioana Spaniei, astfel că problemele din atac ar urma să fie rezolvate.
Paris Saint-Germain se află și ea printre cluburile care sunt interesate de Ronaldo, iar directorul sportiv Leonardo nu a exclus posibilitatea ca portughezul să ajungă în capitala Franței. CR7 este feblețea lui Nasser Al-Khelaifi și, mai ales dacă Mbappe va pleca la Real Madrid, mutarea ar putea prinde contur.
O altă variantă pentru portughez este Manchester United, formație care suferă în ofensivă și care a reușit pe ultima sută de metri să ajungă la un acord cu Edinson Cavani. Și în cazul în care va ajunge pe Old Trafford, am discuta de o revenire a fotbalistului care i-a condus pe "diavoli" spre ultimul trofeu Champions League din istorie (2008).
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
23/09/2022 LA 19:37
Premier League
Manchester United, clubul cu cele mai mari salarii din Anglia! "Diavolii" au stabilit un record
22/09/2022 LA 14:40