Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Povestea de viață a lui Osimhen, atacantul de 70 de milioane: "Am vândut apă ca să pot trăi"

Ion Alexandru

Actualizat 11/10/2020 la 10:39 GMT+3

Victor Osimhen este cel mai scump transfer din istoria lui Napoli. Italienii au plătit 70 de milioane pentru nigerianul care recunoaște că a avut o copilărie foarte dificilă.

Victor Osimhen are o poveste de viață impresionantă

Credit imagine: Getty Images

Victor Osimhen și-a spus povestea impresiontantă pentru Sky Sport Italia. Atacantul pe care Napoli l-a luat cu 70 de milioane de la Lille este conștient de șansa oferită.
"Am crescut într-un loc în care speranța era ceva rar. Copilăria mea a fost foarte grea de care nu îmi amintesc cu plăcere. Mama a murit și la puțin timp tata a rămas fără slujbă, iar eu am muncit de mic pentru a face rost de bani pentru familia mea" a spus Osimhen.
Puștiul a fost obligat să facă mai multe munci pe străzile din capitala Nigeriei, dar visul său era să ajungă în Europa pentru a juca fotbal.
"Eu am fost nevoit să lupt pentru a supraviețui. Am plecat de acasă când eram foarte mic, stăteam pe străzile din Lagos. Am făcut tot felul de munci, am tuns iarba, făceam anumite livrări pentru vecini, le vindeam apă, totul pentru a avea ce să mănânc și pentru a-mi ajuta familia" a continuat Osimhen.
Osimhen - Napoli-Genoa - Serie A 2020/2021 - Getty Images

Osimhen și-a realizat visul suprem

Victor Osimhen a ajuns la Wolfsburg la cateva zile după ce împlinise 18 ani, dar drumul spu în Bundeslig a fost curmat de o accidentare la primul antrenament. Nigerianul a jucat doar 14 meciuri în 2 ani pentru Wolfsburg și după un împrumut la Charleroi a ajuns la Lille. Calitățile sale au fost fructificate excelent de o echipă în căutare de golgheter. Plecarea lui Pepe la Arsenal i-a deschis porțile lui Osimhen, iar nigerianul a demonstrat că este un atacant de calitate. 18 goluri i-au convins pe italienii de la Napoli să plătească 70 de milioane.
"Este un vis devenit realitate. Am fost convins să vin la Napoli de acești fani incredibili. Abia aștept să joc pe San Paolo cu tribunele pline" a spus Osimhen.

Idolul lui Osimhen? Simplu, Drogba!

Un alt obiectiv al lui Victor Osimhen este legat de fotbalul din Africa.
"Vreau să devin cel mai bun jucător al anului în Africa, dar am mult de muncit pentru asta. Idolul meu, Drogba este un exemplu pentru ce făcea pe teren, dar și în afara lui. Sper să pot fi un Drogba al acestor timpuri!" a încheiat Osimhen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo