Victor Osimhen și-a spus povestea impresiontantă pentru Sky Sport Italia. Atacantul pe care Napoli l-a luat cu 70 de milioane de la Lille este conștient de șansa oferită.
"Am crescut într-un loc în care speranța era ceva rar. Copilăria mea a fost foarte grea de care nu îmi amintesc cu plăcere. Mama a murit și la puțin timp tata a rămas fără slujbă, iar eu am muncit de mic pentru a face rost de bani pentru familia mea" a spus Osimhen.
Puștiul a fost obligat să facă mai multe munci pe străzile din capitala Nigeriei, dar visul său era să ajungă în Europa pentru a juca fotbal.
Fotbal
Top 20 cei mai scumpi atacanți centrali din istorie. Erling Haaland e doar pe locul 18!
12/10/2022 LA 09:34
"Eu am fost nevoit să lupt pentru a supraviețui. Am plecat de acasă când eram foarte mic, stăteam pe străzile din Lagos. Am făcut tot felul de munci, am tuns iarba, făceam anumite livrări pentru vecini, le vindeam apă, totul pentru a avea ce să mănânc și pentru a-mi ajuta familia" a continuat Osimhen.
https://i.eurosport.com/2020/09/28/2896654.jpg

Osimhen și-a realizat visul suprem

Victor Osimhen a ajuns la Wolfsburg la cateva zile după ce împlinise 18 ani, dar drumul spu în Bundeslig a fost curmat de o accidentare la primul antrenament. Nigerianul a jucat doar 14 meciuri în 2 ani pentru Wolfsburg și după un împrumut la Charleroi a ajuns la Lille. Calitățile sale au fost fructificate excelent de o echipă în căutare de golgheter. Plecarea lui Pepe la Arsenal i-a deschis porțile lui Osimhen, iar nigerianul a demonstrat că este un atacant de calitate. 18 goluri i-au convins pe italienii de la Napoli să plătească 70 de milioane.
"Este un vis devenit realitate. Am fost convins să vin la Napoli de acești fani incredibili. Abia aștept să joc pe San Paolo cu tribunele pline" a spus Osimhen.

Idolul lui Osimhen? Simplu, Drogba!

Un alt obiectiv al lui Victor Osimhen este legat de fotbalul din Africa.
"Vreau să devin cel mai bun jucător al anului în Africa, dar am mult de muncit pentru asta. Idolul meu, Drogba este un exemplu pentru ce făcea pe teren, dar și în afara lui. Sper să pot fi un Drogba al acestor timpuri!" a încheiat Osimhen.
Liga
Real Madrid s-a decis! Pe cine vor "galacticii" în cazul în care Haaland semnează cu Barcelona
02/03/2022 LA 17:28
Serie A
Gestul impresionant făcut de Osimhen! Cum își petrece vacanța fotbalistul de 70 de milioane de euro
25/06/2021 LA 14:27